23948sdkhjf

Mester flirter med asbest- og PCB-sanering

Her kan du få en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvognen i dag
Mester sidder på sin faste plads ved vinduet i skurvognen. Han skal hjem på kontoret og regne tilbud på en større renovering og ombygning af en børneinstitution. Bygningen er screenet for PCB og asbest – og begge dele er til stede, så mester har mulighed for enten at give tilbud på hele opgaven inklusive PCB- og asbestsanering eller kun på de opgaver, som skal løses efter saneringen af de miljøfarlige stoffer.

- Selvom vi har prøvet det før, så er vi altså ikke helt klædt på til at påtage os hele opgaven.
Hvis vi skal give bud på hele opgaven, så må vi enten mande eller også må vi finde en samarbejdspartner, siger mester til svendene i skurvognen.

På den ene side vil mester gerne have hele opgaven. Så bliver den lettere at styre og lettere at gennemføre. Og det kan som regel også aflæses på bundlinjen. På den anden side, så skal han til lommerne og investere i mere udstyr og måske også et par folk yderligere, som han skal skaffe arbejde til fremover..

Mester beslutter at tage springet og gøre PCB- og asbestsanering til en af virksomhedens kernekompetencer. Det giver mere ro i maven at regne tilbuddet nu, når beslutningen er taget.

Se ny SBi-anvisning om PCB her





Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098