23948sdkhjf

Ung arvtager skal fortsætte væksten i altanfirma

En baggrund som murer skal udnyttes til at forstå håndværkernes og montørernes udfordringer og behov.

Efter otte år som selvstændig erhvervsdrivende overtog Casper Knudsen i september sin fars direktørpost i familievirksomheden Altan.dk.

Et generationsskifte var egentlig ikke på tale, men en sensommeraften besluttede Peter Knudsen og familie, at tiden var inde.

- Jeg har altid haft en drøm om at overtage efter far, selv om jobbet kan virke uoverskueligt og svært at magte. Jeg effektiviserer og laver faste procedurer, og det har Altan.dk brug for lige nu, siger Casper Knudsen i en pressemeddelelse.

Startede platformfima i 2008
Blikket for en forretning har Casper Knudsen allerede bevist, at han besidder.

I 2008 startede han Platform.as, der udlejer arbejdsplatforme og hejs til byggepladser i hele Danmark. Siden dengang er antallet af platforme øget fra 35 til over 250, og selskabet omsætter årligt for 60 millioner kroner.

- Jeg er selv murer og vidste, hvor praktisk arbejdsplatforme er på moderne byggepladser. Jeg forstår håndværkernes og montørernes udfordringer og behov, og det skal jeg også udnytte som direktør i Altan.dk, siger Casper Knudsen.

- Min styrke er min tilgang til nye opgaver. Jeg arbejder stædigt hen mod vores mål og lader ikke truslerne påvirke negativt. Hvis jeg spekulerer for meget over det store ansvar, bliver jeg nok handlingslammet, så det undgår jeg og knokler i stedet bare på, fortæller han.

Erfaring og sammenhold er største aktiv
Altan.dk og Peter Knudsen er stærkt optaget af velgørende arbejde og har igennem det seneste årti gennemført adskillige store byggeprojekter i tredjeverdenslande.

Det seneste i rækken er en skole for iværksættere i Nicaragua. Et projekt som Peter Knudsen nu dedikerer sig til i sin nye rolle som CSR-ambassadør i Altan.dk, der i dag har et CSR-budget i millionklassen.

Effekterne af det velgørende arbejde kan ifølge Casper Knudsen mærkes helt til Sjælland, hvor medarbejdernes tilfredshed og respekt for hinanden altid har været Altan.dk’s fremmeste værdier.

- Vores erfaring og sammenhold er Altan.dk’s største aktiv, og tid til at pleje mine medarbejdere er min højeste prioritet. Det er et spørgsmål om at holde fokus på det, så jeg ikke graver mig ned i hverdagens trummerum og bliver usynlig. Vi er en familieejet virksomhed, og vores medarbejdere føler sig som en del af familien, siger Casper Knudsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093