23948sdkhjf

Stort rykind på Dansk Byggeris IT-messe

Interessen for IT-værktøjer blandt håndværksmestre og entreprenører har aldrig været større
Med sammenlagt op i mod 600 gæster i hhv. Taastrup og Aarhus fik Dansk Byggeris IT-messe tirsdag og onsdag for alvor sit gennembrud som omdrejningspunktet for håndværksmestrenes og entreprenørernes møde med IT-leverandører og en perlerække af effektive IT-værktøjer.

- Interessen for IT-værktøjer har aldrig været større og med IT-messen har Dansk Byggeri i samarbejde med byggeriets uvildige IT-rådgivningsfirma BASIT sat rammerne, så medlemmerne kan møde IT-værktøjer i øjenhøjde, siger direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen.

Mange af de besøgende, som Mester Tidende mødte på messen, har klart definerede behov for nye IT-værktøjer – og netop den kendsgerning stemmer fint overens med de analyser, som Dansk Byggeri har foretaget i forhold til medlemmernes IT-investeringer og IT-forventninger.

- Medlemsvirksomhedernes investeringer i IT er stigende og mange er i fuld gang med at implementere anden generation af IT, som kan være med til at forbedre driften og indtjeningen, siger Michael H. Nielsen.

Flere af udstillerne på messen mærker også den øgede interesse for IT-værktøjer i byggeriet, men de siger også, at det ofte tager forholdsvis lang tid før virksomhederne beslutter sig. Men når de så først har besluttet sig, så skal det jo helst spille dagen efter.

Og på den vis adskille håndværkerne og entreprenørernes forventninger sig jo ikke så meget i forhold til de kunder de selv betjener i det daglige.

Artiklen er en del af temaet IT-værktøj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093