23948sdkhjf

Nu åbner BAUHAUS i Valby

BAUHAUS slår dørene op for et 12.500 kvm. stort byggevarehus i Valby fredag den 3. marts
Fredag den 3. marts åbner BAUHAUS et af landets største byggevarehuse med alt til hus og have samlet under ét tag. Varehuschef Jesper Slott Andersen står i spidsen for kædens nye byggevarehus på Julius Andersens Vej i Valby og han glæder sig sammen med de 150 nye medarbejdere til at give kunderne en særdeles serviceminded og kvalificeret rådgivning.

- Vi er glade for at kunne byde kunderne velkomne i vores nye byggevarehus, der har mere end 120.000 forskellige varenumre på hylderne. Det betyder, at man som kunde ikke kommer til at køre forgæves efter varer. Samtidig lægger vi også meget vægt på at yde en såvel serviceminded som kvalificeret rådgivning og ny inspiration til vores kunder, siger Jesper Slott Andersen, varehuschef i Valby.

Fordele til håndværkere
Festlighederne omkring åbningen er ikke kun forbeholdt private gør-det-selv-folk. Håndværksmestre og erhvervsdrivende kan i byggevarehusets Proff Service-afdeling få oprettet et erhvervskort, der giver adgang til kreditter og mange andre fordele.

- BAUHAUS Valby har ansat en række medarbejdere, der står klar med brancheerfaring og kendskab til erhvervskundernes udfordringer og behov, lyder det fra varehuschefen.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094