23948sdkhjf

Danske bygge IT-værktøjer på vej til Sverige og Norge

SE VIDEO: Minuba får professionel bestyrelse og er på vej til udlandet
- Vi tager vores egen medicin. Vi prædiker effektiv ledelse for vores kunder i forbindelse med implementering af vores driftsstyringssystemer, så selvfølgelig skal vi også have fokus på effektiv ledelse og styring af vores egen virksomhed.
Det siger adm. direktør i det danske firma Minuba ApS, Casper Hassø Nielsen.

Han har netop etableret en professionel bestyrelse, som skal sætter skub i Minubas planer om at etablere sig i Sverige og Norge og senere andre steder i Europa.
Bestyrelsen består af Kim Grud Hansen (form.) samt Camilla Ley Valentin og Hans Anders Ingvar Jakobsson.

(Se videoen og hør Casper Hassø Nielsen fortælle om sine mål)- Vores tids-og sagsstyringssystemer er skalérbare. Ikke bare i forhold til antallet af medarbejdere i de virksomheder, som vælger vores systemer, men også i forhold til landegrænser, fremhæver Casper Hassø Nielsen.

Minuba udvikler systemer, som primært er målrettet byggbranchen og beskæftiger 20 medarbejdere i Danmark.

- Mange håndværksmestre har taget skridtet ind i den digitale tidsalder med tids-og sagsstyringssystemer. Det har ikke bare gavnet den enkelte mester, men har været med til at løfte branchen generelt. Og digitaliseringen fortsætter, lover Casper Hassø Nielsen, som er i tæt kontakt med kunderne bl.a. på brugerseminarer, hvor brugerne giver input til videreudvikling af de digitale systemer.

Artiklen er en del af temaet IT-værktøj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095