23948sdkhjf

Cementgigant får hjemmebane i superligaen

Aalborg Portland og søsterselskabet Unicon bliver storsponsor i fodboldklubben AaB.

AaB’s hjemmebane i Aalborg skifter pr. 1. april 2017 navn fra Nordjyske Arena til Aalborg Portland Park.

Aalborg Portland har netop offentliggjort, at virksomheden som minimum frem til 2020 vil lægge navn til stadionanlægget på Harald Jensens Vej i det vestlige Aalborg.

Sponsoratet omfatter også søstervirksomheden Unicon, som blandt andet vil lægge navn til en stadions lounger.

- Selv om Aalborg Portlands aktiviteter i dag er spredt over hele verden, har vi en meget stor forkærlighed for vores fødeby og lokalområde her i Aalborg. Her har vi jo stadig en meget stor del af vores produktion, og derfor har vi gennem mange år støttet en lang række lokale aktiviteter inden for sport og kultur i Aalborg og Nordjylland, siger Portland-direktør Michael Lundgaard Thomsen.

Stadionsponsoratet er en opgradering af Aalborg Portlands eksisterende sponsorat i AaB, og Michael Lundgaard Thomsen har en forventning om, at samarbejdet med superligaklubben vil øge Aalborg Portlands synlighed og styrke muligheden for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft.

- Som virksomhed har vi stor gavn af at invitere medarbejdere, kunder, leverandører og samarbejdspartnere med til kampe og andre arrangementer på stadion. Det får vi nu endnu bedre mulighed for, siger han.

Aalborg Portland-koncernen omsatte i 2016 for 6,9 milliarder kroner og beskæftiger 2.900 medarbejdere, heraf 335 i Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141