23948sdkhjf

Salg af mit lille firma: 25 kan have interesse i Flemmings foldedøre

Flemming Wulff vil sælge sin produktion af foldedøre og idag.dk følger hans bestræbelser. Flere selskaber kan potentielt have interesse i at se nærmere på Flemmings produktion og nu vil Flemming selv kontakte dem. Han venter lidt med at sætte sin virksomhed på en salgsportal.
Dette er den anden artikel i en serie, hvor vi følger salget af en virksomheds-aktivitet. Det gør vi, fordi vi tror, at indblik i processen kan være til gavn for andre, der ønsker at generationsskifte deres mikrovirksomhed. Du kan læse de to første artikler her og her . Du kan læse om Flemmings Wulffs virksomhed her .


Tømrermester Flemming Wulff er i gang med at sælge sin lille virksomhed, der producerer foldedøre. Vi hans salgsbestræbelser.

De første to artikler om hans salgsbestræbelser var blandt de mest læste artikler i den uge de var på , og der er kommet flere forslag fra læsere og eksperter.
De vurderer, at foldedørsproduktionen især kan være interessant for andre dør-producenter, som kan se synergien. Men en iværksætter, der vil starte for sig selv, er også en mulighed.

Produktionen og salget af foldedørene har givet Flemming Wulff en årlig ejerløn på 220.000 kr. og desuden et udbytte i APS-selskabet på omkring 50.000 kr.

Flemming Wulff har overvejet at sætte sin virksomhed til salg på offentlige salgsportaler på nettet, men på den ene eller den anden måde koster det penge, og dem er han ikke villige til at spendere – i hvert fald ikke endnu.

”I første omgang må det handle om at finde en virksomhed eller en potentiel køber, der blot vil snakke med mig. Så kan vi snakke penge og salær bagefter”, mener Flemming Wulff.

Virksomhedsmægler Carsten Birk Nielsen, Virksomhedsbørsen, som i det konkrete tilfælde og for eksemplets skyld har lovet at assistere Flemming uden salær, har nu gennemført en virksomhedssøgning blandt producenter af af aludøre, glaspartier, indvendige og udvendige partier. Dem er der 361 af i Danmark.

Nogle af aktørerne er meget store og vil næppe have interesse for Flemmings virksomhed.

Et foreløbigt skøn viser, at der vil der være 25-30 relevante virksomheder, som under en eller anden form kunne have potentiel interesse i Flemmings foldedørsproduktion

”Flere af dem ligner Flemmings virksomhed, men er lidt større, og producerer måske også indvendige døre. Her kunne Flemmings foldedøre være et supplement”.

En mulighed kunne være at lade Flemmings revisor skrive ud til nogle af de mest relevante af disse virksomheder og høre om de er interesserede. I så fald ville det være anonymt.

Men i det konkrete tilfælde kunne Flemming også selv gå på jagt i listen, da han jo nu har erkendt offentligt, at han vil sælge.
Det overvejer Flemming nu.

Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109