23948sdkhjf

Robust og præcis rød loddestok

REDSTICK kalder Milwaukee sin nye serie af vaterpas
Det lyder som en måneraket, når Milwaukee beskriver sin nye serie af loddestokke eller vaterpas. REDTICK hedder den nye serie, som er alt andet et blot en pind med en libelle.
”Konstruktionen med en fuld-metal Backbone styrker vaterpassets ramme, og med den helt nye SHARPSITE libelle-teknologi er REDSTICK vaterpassene en af de meste holdbareløsning for professionelle håndværkere med let aflæsning og en præcisionsnøjagtighed inden for 0,029 grader”.

Det Milwaukee mener, er at der er tale om en solidt og robust og nøjagtigt vaterpas, som har fået tilført et ordentligt skud ny teknologi.
Og der er noget om snakken. På Milwaukees europæiske forhandlerevent i Berlin tidligere på året kunne deltagerne se, hvordan ellers rare Milwaukee-folk mishandlede både libelle og ramme for at bevise, at der er tale om en robust serie.

Livstidsgaranti
For at opnå bedst mulig læsbarhed og visuel nøjagtighed indeholder de nye vaterpas den såkaldte SHARPSITE libelle-teknologi. De sorte bånd på libellerne giver kanterne høj kontrast, så den forstørrede boble er lettere at aflæse med høj præcision.

Libellerne opbygget af slagfast akryl, som beskytter nøjagtigheden gennem hele vaterpassets levetid. Med lanceringen af REDSTICK vaterpassene vil Milwaukee også introducere livstidsgaranti for nøjagtigheden. Hvis en håndværker oplever problemer med libellens nøjagtighed, kan vaterpasset ombyttes.
Alle de magnetiske modeller i den nye serie indeholder i øvrigt forstærkede magneter af sjældne jordarter, som giver maksimal holdekraft ved almindelige metalopgaver.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095