23948sdkhjf

Når værdien af virksomheden ligger i mesters hoved

Har du styr på værdien af din virksomhed, Mester?
Flere tusinde familieejede håndværksvirksomheder står overfor et generationsskifte i de kommende år.
Og det er vigtigt at være klædt ordentligt på og være på forkant med ejerskifteprocessen.

Mange mestre flirter med tanken om at gå på pension, og vil gerne overdrage biksen til sønnike eller en af de gode medarbejdere. Det er bare ikke altid lige nemt. Sønnike skal ned i banken og låne penge til købet, og mester skal sørge for at alle dokumenter, fakturaer osv. bliver overdraget på en nem og sikker måde
For de fleste er den største udfordring at skabe overblik over virksomhedens drift og værdier. Ofte er alle disse information gemt godt væk i ringbind eller i mesters hoved og er ikke sådan lige at stykke sammen så der kan skabes overblik.

- Det er vigtigt at have overblikket og kunne overdrage dette overblik til den nye ejer, siger adm. direktør Casper Hassø Nielsen, Minuba.
Han peger derfor på, at effektive IT-værktøjer ikke bare kan forbedre den daglige drift, men også skabe overblik og indsigt, når virksomheden skal afhændes.
- Med et effektivt IT-værktøj overdrager du nemlig ikke kun alle fakturaer, ordre osv. nemt og sikkert, men du overdrager også overblikket! Et overblik bestående af kvalitetssikring, økonomi og ledelse, understreger Casper Hassø Nielsen.

Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14