23948sdkhjf

BAUHAUS satser på projektkunder

Ny serviceordning, Projektkonto, skal dække privates behov under hele byggeprojektet
Byggevarehuskæden BAUHAUS har netop lanceret en ny service til private, der skal i gang med et byggeprojekt. Serviceordningen hedder Projektkonto og er designet specifikt til at dække de behov, private står med under et byggeprojekt eller en større renovering.

- Vores kunder har længe efterspurgt muligheden for at kunne samle projekterne hos os, og det behov har vi imødekommet med Projektkonto. Her kan man som privatkunde få en projektpakke med faste fordele, der blandt andet tæller et komplet tilbud på hele eller dele af projektet, gratis levering af første leverance, fuld returret på alle overskydende materialer og en kreditløsning med løbende betaling, siger Jan Galle, markedschef i BAUHAUS.

Kom i gang med det samme
En af de faste fordele i ordningen er muligheden for at få et kreditkort, som man kan bruge til at indkøbe materialer for op til 150.000 kr. Man ansøger blot om kreditkortet i det lokale BAUHAUS-varehus, hvorfra kortet også bliver udleveret og med det samme er klar til brug. Kreditkortet udbydes i samarbejde med Ekspres Bank.

- Muligheden for kredit og løbende betaling kombineret med vores store sortiment og åbningstider gør det attraktivt for kunderne at vælge os, når de skal i gang med et projekt. Mangler man noget til projektet i weekenden, kan man komme ned i varehuset både lørdag og søndag, og det er ikke noget problem at få varerne hjem, for man kan låne en trailer eller varevogn ganske gratis. Ud over det har vi også bygget rabat og andre fordele ind i Projektkonto-ordningen, som alt i alt gør livet nemmere for projektkunder. Vi regner med, at rigtig mange kommer til at benytte sig af den nye service fremover, for vi kan se, at behovet er der, fortæller Jan Galle.

Lanceringen af Projektkonto lægger sig i naturlig forlængelse af BAUHAUS-kædens strategi om at være mere end et byggemarked. Ud over at have det største udvalg til både byggeprojekter, bolig og have tilbyder kæden også en lang række services, der kan lette arbejdet for både private og håndværkere.

Nemt at blive projektkunde
Alle private, der skal i gang med et byggeprojekt eller renovering, kan blive projektkunder i BAUHAUS. Eneste betingelse er, at projektet max må løbe over 12 måneder samt at projekttilbuddet skal være på minimum 10.000 kr. Når man har handlet for mere end 30.000 kr. bliver der automatisk udløst en fremadrettet rabat på 10 procent på alle varer.

Er man interesseret i en Projektkonto, kan man ansøge i varehusenes Proff Service afdelinger i forbindelse med, at man får lavet et projekttilbud. Det er også muligt at udskrive et ansøgningsskema på bauhaus.dk/projektkonto, men det er dog først i forbindelse med et projekttilbud, man bliver oprettet.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.768