23948sdkhjf

Lederskifte: Fra Stark i Aarhus til XL i Skive

Roslev Trælasthandel i Skive, der er en del af XL-kæden, har bygget om for at gøre XL Byg i Skive mere effektiv og kundevenlig.

Det er nærmest kronen på det værk, at der nu indsættes en ny direktør. Kristian Kiilerich Kjøbsted, 43 år, er tiltrådt i chefstolen 1. maj. Han kommer fra en stilling som trælastdirektør hos Stark i Risskov ved Aarhus.

- Vi er overbeviste om, at Kristian besidder både de personlige og faglige kompetencer, der skal til for i samarbejde med vore kunder, samarbejdspartnere og vores salgsteam at løfte vores service og salgsmæssige niveau i XL-Byg Skive til de ønskede mål, skriver Roslev-direktør Jørn Christiansen i en pressemeddelelse.

Kristian Kiilerich Kjøbsted skal nu efterleve en målsætning om at XL-Byg i Skive skal være en af de bedste og et af de mest foretrukne byggecentre i Danmark.

Roslev Trælasthandel ejer i dag 2 butikker.

Den ene er den oprindelige Roslev Trælasthandel på Bjørnevej i Skives sydlige udkant, som er en forretning for professionelle håndværkere.

Den anden er det tidligere XL Dige på Engvej tæt på Skives bycentrum, som Roslev Trælasthandel overtog 1. januar 2016 og som henvender sig til privatkunder.

Mens Jørn Christiansen forsætter som direktør i Roslev Trælasthandel på Bjørnevej, skal Kristian Kiilerich Kjøbsted drive midtbyforretningen på Engvej.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095