23948sdkhjf

ParkTrac skal booste parkafdeling i Roskilde

Maskincenter Roskilde går ind i have-parksektoren. Det sker med forhandlingen af redskabsbæreren ParkTrac fra Vestjylland

Gennem årtier har landbruget og i særdeleshed Claas-traktorerne været alt dominerende hos Maskincenter Roskilde.

Når virksomheden præsenterer sig på årets udgave af Roskilde Dyrskue fra den 26. til 28. maj, bliver det med en vestjysk fløjtyr til at booste Maskincenter Roskildes have-park afdeling.

To ParkTrac-redskabsbærere får fremtrædende placeringer på den specielle have-park-stand, som virksomheden har sammen med søsterselskabet Maskincenter Ringsted. Det fremgår af en pressemeddelelse, som firmaet har udsendt.

- Maskincenter Roskilde har besluttet at gå mere ind i have-park-verdenen, hvor der helt klart er muligheder både hos boligselskaber, kommuner, anlægsgartnere, entreprenører og store firmaer. Derfor har vi naturligvis brug for en redskabsbærer i produktsortimentet, og vi har ikke fundet andre mærker, der kan matche ParkTrac. Nu har vi lavet en aftale med fabrikken, der giver os mulighed for at repræsentere ParkTrac både mod vest og syd fra Roskilde, fortæller salgskonsulent Jesper Poulsen hos Maskincenter Roskilde i pressemeddelelsen.

Han er netop rykket ind i salgsafdelingen for maskinerne til have- og landskabssegmentet. Tidligere har Jesper Poulsen arbejdet på Maskincenter Roskildes værksted, så han er udmærket klar over, hvad der gemmer sig i motorrummet på den danske redskabsbærer.

Ekstra kræfter
- ParkTrac kan noget, som de andre ikke kan. Det er det, vi har ledt efter i vores søgen efter den rigtige redskabsbærer. Kubota-motoren præsterer 45 hestekræfter, og de ekstra kræfter har rigtig stor betydning. ParkTrac er en af de eneste redskabsbærere, der kan køre 30 km/t. Efter at kommunerne blev slået sammen til færre og større, skal maskinerne tilbagelægge længere distancer. Så er det vigtigt med den højere transporthastighed, siger Jesper Poulsen.

Den nye forhandler nøjes ikke med en enkelt ParkTrac på Roskilde Dyrskue, som er Danmarks suverænt største. Maskinen kommer både i sommer- og vintertøj.

- Maskincenter Roskilde har været med på dyrskuet siden firmaets start. Vi får to stande sammen med vores søsterfirma, Maskincenter Ringsted. En til landbrugsmaskiner og en specielt tilegnet maskinerne til have og park. Her viser vi en ParkTrac udstyret med feje-/sugeanlæg og græsklipper, og en anden ParkTrac møder op med vinterudstyr, forklarer salgskonsulenten.

- Vi satser virkelig på at markere, at vi vil noget på have-park området, og ikke mindst på at vi nu er forhandler af den danske redskabsbærer. Vi har løbende haft forespørgsler på en maskine, der kan det hele, og vi har naturligvis kunnet imødekomme et stykke hen ad vejen med traktorer, som kan køre med forskellige redskaber. Men ikke for eksempel feje-/sugegrej. Nu kan vi byde ind med ParkTrac og hele sortimentet af forskelligt udstyr, siger han.

Når den nye fløjtyr er trukket hjem fra dyrskuet, lægger den nye forhandler an til demo-ture rundt om i det midt- og sydsjællandske. Samme område som Maskincenter Roskildes seks servicebiler er klar til at yde assistance i.

Et godt match
Hos ParkTrac i Spjald ved Videbæk er brødrene bag redskabsbæreren og virksomheden, Henrik og Frank Christiansen, glade for den nye forhandler.

- Maskincenter Roskilde har solidt fokus på nogle få produktmærker. Samtidig har firmaet dedikerede medarbejdere både i salgs- og serviceafdelingen. Dermed er virksomheden et godt match for ParkTrac, siger direktør Henrik Christiansen.

- Vi koncentrerer stadig travlheden i vores produktion, hvor der er masser af fart på færdiggørelsen af maskiner. Det haster ikke så meget med at få de sidste forhandlere på plads rundt om i landet. Det er afgørende vigtigt for ParkTrac, at vi netop finder de rigtige firmaer til at repræsentere os og sælge og servicere. Det er nu lykkedes i vores jyske tempo også på et vigtigt område af Sjælland, konstaterer ParkTrac-direktøren.
Sigh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094