23948sdkhjf

Forsvaret sælger materiel via B2B online-auktion

Forsvar og Beredskabsstyrelsen har valgt Skandinavisk Service Partner til afsætning af køretøjer og materiel
Køretøjer og materiel fra Forsvaret og Beredskabsstyrelsen skal efter et omfattende EU-udbud fremover bortauktioneres online af Skandinavisk Service Partner gennem virksomhedens auktionssite, www.b2bauctions.dk .

Det årlige salg forventes at overstige 25 MDKK og vil omfatte køretøjer som Mercedes GD samt Iveco og Man lastbiler foruden materiel i form af motorcykler, generatorer, trailere og containere.

Auktionsvirksomheden håndterer i forvejen salg for mange af landets kommuner, kommunale beredskaber, Vejdirektoratet samt flere helt eller delvist offentligt ejede virksomheder foruden et stort antal af private virksomheder.
Skandinavisk Service Partner, der er 100 procent baseret på business-to-business, har løbende assisteret forsvaret.

- Det nye er, at vi fremover sælger materiellet online gennem vores eget auktionssite, siger Gregers Hastrup, ejer af Skandinavisk Service Partner og beskikket auktionsleder.
Han er glad for forsvarets beslutning.

- Vi har siden starten arbejdet målrettet med sikring af kvalitet og konkurrencekraft som grundlag for vores virksomhed, blandt andet gennem en ISO 9001-certificering i 2015 og medlemskab af UN Global Compact. Vi vil gerne kunne gå forrest i forhold til de etiske regler, der skal være i en branche som vores. Jeg tror det er vigtigt for vores kunder, at de ved sig sikre i hele forløbet, siger Gregers Hastrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11