23948sdkhjf

Pand terroristerne ned!

Her kan du få en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvognen. I dag om terror og muligheden for at forsvare sig
- Det er da helt vanvittigt, at tre terrorister bevæbnet med knive kan stikke løs på helt uskyldige og sagesløse mennesker, siger mester.
Mester og svendene taler om terrorangrebet i London forleden og de sidder alle med en følelse af magtesløshed og tænker på, hvad de selv ville gøre, hvis de var på gåtur med kone og børn på et offentligt sted og blev angrebet af terrorister.

- Man har jo ikke en reel eller fair chance. Måske skulle man give gode samfundsborgere – f.eks. tidligere politifolk, militærfolk eller lignende – mulighed for at bære våben eller knipler. Så kan de gribe hurtigt ind, hvis de er vidne til terrorangreb, siger en af svendene. Han er tidligere jægersoldat og erkender, at det måske ikke er løsningen, men måske mere er udtryk for frustration over ikke at kunne gøre noget.

- Vi bør i hvert fald ikke bare vende den anden kind til og lade terrorister slagte os. De skal vide, at de ikke ”kun” er i krig med samfundets terrorberedskab, men at de er i krig med alle borgere. Og at vi er parate til at pande dem ned, når vi møder dem, siger svenden.

Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094