23948sdkhjf

Løsnede hjulbolte på kassevognen

Her kan du få en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvognen. I dag om hvordan man sikrer sig mod løsnede hjulbolte
Da en af svendene kørte til pladsen i firma-kassevognen her til morgen troede han efter få hundrede meters kørsel, at han var punkteret. Da han steg ud af bilen opdagede han, at hjulboltene på højre baghjul var løse.

- Jeg skulle ikke have kørt ret mange meter mere før hjulet var røget af, siger svenden til kollegerne i skurvognen. Han er rystet over episoden. Dels af hensyn til egen sikkerhed, men også fordi et hjul der ryger af en bil i fart kan slå folk på fortovet ihjel.

En af de andre svende fortæller, at det tilsyneladende er en kedelig tendens, som opleves flere steder i landet.

- Nu må I så ofte som muligt sørger for at få tjekket om hjulboltene er løsnet, siger mester. Ellers må vi have låsebolte på alle bilerne.

Blikkenslageren fra skurvognen ved siden af har netop stukket hovedet ind for at låne en pose kaffe. Han fortæller, at mester i hans firma har bedt svendene om at male overgangen mellem hjulbolte og fælg. Så kan man hurtigt se om der er nogen der har pillet ved boltene fordi malingen krakelerer hvis man skruer på boltene.

- Sådan gør vi også siger mester. Men husk, at malingen skal være i vores firmafarve!

Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094