23948sdkhjf

Klar regnskabet når du er på farten

Med Billys Mobil-app kan håndværkere klare regnskabet på farten og i stedet koncentrere sig om arbejdet
Ny funktionalitet fra regnskabsprogrammet Billy skal lette de mange opgaver, der ligger og venter på håndværkernes skrivebord. Det er nu muligt at tage regnskabet med på farten, så man kan bogføre regninger og sende fakturaer, når håndværkeren er færdig hos kunden. Det skal nemlig være slut med de krøllede kvitteringer og forsinkede fakturaer, så tiden i stedet kan blive brugt på at arbejde, mener folkene bag regnskabsprogrammet.

Med Billys nye forbedrede mobil-app kan man tage billeder, og på den måde har man altid en digital kopi af kvitteringen, og udgiften bliver ikke glemt i regnskabet. Man kan også uploade den til et regnskab og vente med bogføringen indtil, at man sidder ved computeren. Med den nye mobil-app bliver det lige pludselig muligt at bogføre en kvittering uden at løfte en finger. Så er der altid styr på økonomien.

Også betaling i marken
Håndværkere oplever undertiden at det kan være svært at få kunderne til at betale. Det værste, man kan gøre som selvstændig, er at acceptere, at kunderne betaler for sent, og ikke reagere på det i tide. Billy har derfor tilføjet en fakturafunktion, hvor håndværkerne kan tage imod betalinger direkte fra deres kunder ude i marken. Når kunden betaler for den udsendte faktura, kan man registrere betalingen direkte i Billys mobil-app. På denne måde klares hele faktureringsforløbet gennem en smartphone, mens man står overfor kunden.

Man kan også fakturere fra en tablet, oprette en fakturakladde med få klik, når man er ankommet hos en kunde, og notere arbejdsopgaverne ned løbende. På den måde kan man også sikre sig, at kunden stadig har arbejdsopgaverne friskt i erindringen når fakturaen skal betales.

Indenfor nærmere fremtid vil man også kunne sende tilbud til sine kunder fra mobil-app'en. Hvis man for eksempel snakker med en potentiel kunde, og personen ønsker et tilbud fra virksomheden; vil man kunne sende kunden et tilbud direkte fra telefonen. På den måde får man hurtigere skabt en forbindelse med kunderne, og i sidste ende kan det betyde hurtigere betaling og kortere procestid for både håndværker og kunde. Det betyder at man ikke længere vil være afhængig af at sidde foran en computer, for at sende tilbud ud til kunderne.

Registrér din kørsel
For mange håndværkere kan kørselsregnskabet være en unødvendig tidsrøver. Derfor arbejder Billy også på, at man kan registrere kørsel direkte på telefonen. Det betyder at håndværkerne sparer tid når kørselsregnskabet skal indskrives i Billy.

Med mobil-app’en skal man bare slå kørselsfunktionen til, når man sætter sig i bilen, og så registrerer mobil-app’en selv, hvor langt der er kørt. Når mobil-app’en har registreret kørslen, bogføres de økonomiske posteringer automatisk i programmet.

Kørebogen bliver desuden opbevaret i skyen på Billys sikre servere, så man slipper for den manuelle registrering og opbevaring.

App’en er gratis og findes til både iPhone og Android.

Artiklen er en del af temaet IT-værktøj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093