23948sdkhjf

MESTER OM CURLING-FORÆLDRE: Unge mennesker kan sagtens klare sig selv

Her kan du få en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvognen. I dag om forældrenes omsorg, når ”børnene” er på Roskilde Festival
Både mester og to af de ældre svende har ”børn”, som deltager på Roskilde Festivalen i disse dage. På nær en enkelt, er de alle over 18 år. Den yngste er 16.

- De skal jo være mindst være 15 år for at kunne færdes alene på Roskilde. Er de yngre skal de være sammen med én som er over 18 år, siger en af svendene. Han har fulgt sin 16-årige datter og fire af hendes jævnaldrende veninder til Roskilde, men har bare afleveret dem ved indgangen.

- De kan sagtens klare sig selv. Vi har en aftale om, at de ringer hjem morgen og aften og lige giver lyd fra sig, siger svenden som sammen med de andre svende grine lidt af de forældre, som angiveligt har ringet til arrangørerne af Roskilde Festivalen på deres deltagende børns vegne og brokket sig over både maden og vejret og alt mulig andet i bedste curling-forældre stil.

- Vi skal selvfølgelig passer godt på vores ”børn”. Men har man givet dem lov til at tage af sted, så er det også fordi man har truffet en beslutning om, at de godt kan klare sig selv.

Et gammel ordsprog siger, at man som regel kan 50 pct. mere end man selv tror og 100 procent mere end ens mor tror, siger mester og tilføjer, at det af og til også gælder for mesters forventninger til svendene!

- Ja, siger en af svendene. Vi går jo også og passer godt på dig i det daglige, mester.
- For du kan slet ikke så meget, som du selv tror. Men vi hjælper dig hver dag. Vi er rigtige curling-svende, griner de og slår hænder i bordet, så mesters kop vælter.

Mester afviser dig straks at få hjælp til at tørre op.

- Det klarer jeg selv, tak. Så sker der ikke flere ulykker!

Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109