23948sdkhjf

Hvem henter burgere ?

Her kan du få en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvognen. I dag om amerikansk kultur på 4th of July
- Alt, hvad der kan grilles og spises ryger på grillen i dag i USA, siger en af svendene. Han har selv været i USA på den amerikanske nationaldag – Independence day eller 4th of July – og har nydt godt af den amerikanske gæstfrihed.

Mester har også været i USA og er fascineret af det store land, som han har besøgt sammen med en række andre håndværksmestre på en studietur til Midtvesten.

- De er dygtige håndværkere, men arbejdsmarkedet er godt nok organiseret på en meget anderledes måde end herhjemme. Jeg foretrækker klart den hjemlige model, men det er da ikke utænkeligt, at vi kan lære noget af den måde, som amerikanerne har bygget deres arbejdsmarked op på, siger mester.

- Ja, det er da meget muligt, siger svenden. Men indtrykket af USA er lige nu noget broget. Ham Trump er vist været lidt for meget Trump og lidt for lidt realistisk politiker med præsident format. Også for mange af dem, som stemte på ham.
På den anden side, så er Trump jo nok et meget godt eksempel på en amerikansk kultur, hvor alt bare er større, mener svenden.

Selv om det kun er formiddag i skurvognen sidder en af de andre svende og tænker på, hvad amerikanerne lægger på grillen i aften.

- Hvem kører i øvrigt til McDonalds i dag og henter burgere?, spørger han de andre svende.

Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188