23948sdkhjf

Brdr. Dahl og Optimera oppe igen efter cyberangreb

IT-systemerne er oppe at køre igen efter nogle svære uger
Det internationale cyberangreb for nogle uger siden havde store konsekvenser for Saint-Gobains danske foretagender, herunder Brødrene Dahl, Optimera og Øland. Det meddeles nu fra virksomhederne, at IT-systemerne kører igen, og det glæder naturligvis direktøren, Jesper Fauholdt.

- Vi er oppe at køre igen, og jeg er enormt stolt over vores kunder og vores hårdtarbejdende medarbejdere. Da det blev besluttet fra centralt hold at lukke de danske IT-systemer ned efter Saint-Gobain international var blevet angrebet, reagerede vi hurtigt og kom hurtigt i dialog med kunder og samarbejdspartnere.

Jeg er enormt stolt af kundernes reaktion og medarbejdernes hårde arbejde. Hvor vi internt har siddet med udfordringerne 100 procent, har kunderne takket være en stor indsats kun mærket de måske 20 procent. Det er naturligvis 20 procent for meget i forhold til en dagligdag med meget dialog via elektroniske medier, med dag-til-dag levering og elektroniske bestillinger, men kunderne har vist os tålmodighed, som vi er rigtig glade for. Nu er vi oppe at køre igen, og nu står vores sommerferie på at leve op til den store tillid, som kunderne også har vist os i de her svære uger, siger Jesper Faurholdt, CEO i Saint-Gobain.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125