23948sdkhjf

Vestjysk vinduesfabrik vil være dobbelt så stor

Fra 5.000 til 10.000 kvadratmeter. Fra 200 til 400 ansatte.

Vinduesfabrikken Kastrup med hovedsæde i Moseby ved Holstebro vil udvide moderfabrikken, så den bliver dobbelt så stor, og også antallet af medarbejdere skal fordobles.

Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

I 2015 solgte Kastrup-familien bag firmaet 75 procent af aktierne til den østrigske vinduesgigant IFN, og det har vakt gisninger om en udflytning, men med 5000 nye kvadratmeter er de spekulationer udryddet.

Udvidelsen sker for at kunne producere en ny vinduestype af træ, aluminium og komposit.

- Vi lancerede vinduet for et år siden, og det er sælger rigtigt godt. Men vi har haft begrænset kapacitet i produktionen, og har derfor ikke markedsført vinduet. Nu får vi kapacitet til at lave de nye produkter og så kan vi gå ud og markedsføre det nye produkt, siger Lasse Kastrup til Dagbladet Holstebro Struer.

Det ekstra areal skal også give plads til en produktion af træelementer til staldbyggeri, skriver avisen.

Foruden fabrikken ved Holstebro har Kastrup produktion af træ-alu vinduer i Skive og en fabrik i Vildbjerg, der laver døre og vinduer af specielle træsorter. I alt beskæftiger virksomheden knap 200.

Udvidelsen, som inklusiv maskininvesteringer løber op i ”et pænt tocifret millionbeløb”, er endnu ikke godkendt af myndighederne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079