23948sdkhjf

Arbejdstøjet strammer efter ferien

Her kan du få en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvognen. I dag om hvordan arbejdstøjet er krøbet i ferien
Alle pladser i skurvognen er nu ved at være besat efter sommerferien. Udover vejret taler svendene især om, hvad de har fået at spise i ferien.
Flere af svendene har været sydpå med familierne og taget godt for sig af retterne på all inclusive hoteller. Og det er da også blevet til lidt flere øl, vin og eksotiske drinks med paraplyer end normalt

- Vi bliver nødt til at have noget nyt arbejdstøj, mester!, siger en af svendene. Han klager over, at hans arbejdstøj strammer.
- Det må være krøbet i ferien. Det er nok al den regn, mener han og løsner knappen i arbejdsbukserne.

En af de andre svende oplevede det samme her til morgen, da han fik arbejdstøjet på. Han kan slet ikke lukke knappen i arbejdsbukserne, så han har nappet et stykke flisesnor og bundet om livet.

- I skal på slankekur hele banden, siger mester. Han har ikke holdt ferie endnu og afviser blankt at købe nyt arbejdstøj til svendene fordi de er ”blevet fede”.

- Der er masser af flisesnor. Og så dropper I bare basserne og arbejder ekstra hårdt de næste fjorten dage, siger mester, der tager på ferie – de næste fjorten dage.

Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11