23948sdkhjf

Danmarks nyeste snedkeruddannelse: Nu rykker de første 30 elever ind

Et nyt snedkergrundforløb er 14. august klar til at tage imod 30 elever på Aarhus Tech i Skejby ved Aarhus.

Det forventes, at de nye snedkere bliver til nye maskin- og bygningssnedkere og sikker også enkelte møbelsnedkere, fortæller Rasmus Holten, som bliver underviser på den nye uddannelse.

Selv kommer 39-årige Rasmus Holten fra en stilling hos Kjeldtoft Møbelsnedkeri i Årslev ved Aarhus. Han er udlært hos Brdr. Andersen Møbelsnedkeri og som har  været ansat hos Snedkermester Carl Schneider og været vejleder på Arkitektskolen.

En anden underviser er 32-årige Christian Krogsgaard Sunesen, der er uddannet skolelærer fra Silkeborg Seminarium og udlært møbelsnedker hos Boye Inventar i Bøstrup.

Begge føler, at de har god opbakning i branchen til at starte uddannelsen, som bliver kvalitetssikret ved hjælp af dialog med uddannelserne i Herning, Skive og Vejle.

- Vi glæder os til at folde begge underviseres fagligheder ud sammen med de 30 elever som var dem af de 78 ansøgere som slap gennem nåleøjet. Skolens primære fokus er naturligvis at sikre at eleverne får en uddannelsesaftale og kommer godt videre fra grundforløbet til hovedforløb, siger Rasmus Holten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141