23948sdkhjf

Dronningen hædrer VVS-lærling fra Taastrup

Æresmedalje til 20-årige Paw Clark Von der Ahe fra John Jensen VVS A/S
Der var ikke meget, der tydede på, at Paw Clark Von der Ahe skulle ende med den højeste håndværkerudmærkelse, fortjenstmedaljen i sølv, da han gik i folkeskolen. Medaljen gives sammen med svendebrevet, hvis man har opnået mindst fem 12-taller til svendeprøven - 12-taller der i folkeskolen var ikke-eksisterende i den nu 20-årige VVS montørs karakterbog.

- Jeg er opdraget hjemmefra med, at man altid gør sit bedste, men det var ikke let i skoletiden, konstaterer Paw Clark Von der Ahe og fortsætter:

- Jeg var det, man nok vil kalde den stille dreng i klassen. Jeg troede ikke på mig selv, min selvtillid var på nulpunktet, og jeg blev mere og mere ked af at gå i skole, lige indtil jeg kom i 10 klasse på Det 10. Element i Albertslund, hvor jeg fik en lærer, der både på det faglige og personlige plan gav mig selvtillid og troen på mig selv tilbage.

- Det blev et vendepunkt og starten på en hård rejse, hvor det blev sjovt at knokle igennem på skolebænken. Pludselig oplevede jeg at få anerkendelse for min indsats, karaktererne skød i vejret og jeg blev mere udadvendt. Den lærer skylder jeg virkelig en stor tak.

Fra praktik til fast job
Efter 10. klasse gik turen med fornyet selvtillid over teknisk skole i Gladsaxe og Roskilde, inden Paw Clark Von der Ahe i januar 2014 startede i praktik hos John Jensen VVS i Hedehusene, hvor han efter en velfortjent sommerferie netop er startet i fast job som VVS montør.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at tage hul på arbejdslivet som VVS montør hos John Jensen VVS, hvor jeg gennem hele praktiktiden havde en fast mentor og erfarne kolleger, der gerne ville lære fra sig.
- Det er en fantastisk arbejdsplads med et højt fagligt niveau, stor åbenhed, et stærkt sammenhold og gensidig respekt samt et konsekvent fokus på at skabe gode vilkår for medarbejderne, fastslår Paw Clark Von der Ahe, mens Heidi Hamann, der er HR og kommunikationschef i John Jensen VVS med ca. 130 medarbejdere, runder af:

- Paw har både på skolebænken og i praktiktiden udvist et enormt engagement, stor nysgerrighed og lyst til at lære. Han lever til fulde op til firmaets kerneværdier. Han overholder sine aftaler, han er ærlig, og han er stolt over at tage ansvar. Vi er stolte over at have medvirket til, at Paw nu kan kalde sig færdigudlært VVS- og energispecialist med højeste udmærkelse, og vi glæder os til at have ham med på vores hold.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078