23948sdkhjf

Garantisortiment i alle STARK-forretninger

STARK garanterer nu, at de 1.000 mest afhentede byggematerialer altid er tilgængelige i samtlige af kædens forretninger
Fra i morgen den 24. august er det slut med, at håndværkere går forgæves efter byggematerialer hos STARK, som lancerer et såkaldt Garantisortiment, der betyder, at håndværkerne altid finder de 1.000 mest afhentede varer til professionelt byggeri i alle STARKs forretninger over hele landet.

Se hele garantisortimentet her

- Tid, timing og kvalitet er afgørende succesparametre i byggeriet. Som partner for de professionelle håndværkere er det vores vigtigste opgave at understøtte deres forretning bedst muligt, fortæller salgsdirektør i STARK Mads Brejnholdt Madsen.
- Vores Garantisortiment understøtter tømrerens, murerens og entreprenørens arbejde ved at sikre, at byggeriet ikke går i stå på grund af mangel på materialer. Håndværkerne er altid sikre på at have de kvalitetsmaterialer, de bruger hver eneste dag, som f.eks. beslag, skruer, mørtel og træ, lige ved hånden i nærmeste STARK, siger han.

Vil skabe værdi for håndværkerne
STARK lancerer det nye Garantisortiment i anledning af, at byggemarkedskæden fejrer fødselsdag i samtlige forretninger over hele landet med bl.a. skarpe tilbud, nyheder og spændende konkurrencer.

Den nye service lægger sig i forlængelse af en række øvrige tiltag, der også bidrager til mere effektive arbejdsdage for den professionelle håndværker. Eksempelvis betyder STARKs døgnåbne Kundetelefon 24-7, at håndværkerne siden årsskiftet har kunnet ringe ind, uanset hvornår det passer dem bedst, og foretage varebestilling, tjek af ordre- og lagerstatus m.m.

Hen over vinteren og i løbet af foråret arrangerede STARK desuden en landsdækkende møderække om klimaskærme. Formålet var at klæde håndværkerne på efter ændringerne i BR15 til at løse opgaverne effektivt med de nyeste løsninger på markedet.

- Vi vil skabe værdi for håndværkerne i alt, hvad vi gør, og som professionel samarbejdspartner arbejder vi målrettet på at øge tilgængeligheden af materialer, services og rådgivning. Derfor vil vi fortsætte med at udvikle tiltag, som bidrager til større effektivitet, minimering af ventetid og sikring af den rette kvalitet til gavn for de udførende i byggeriet, understreger Mads Brejnholdt Madsen.

Billede 1: STARK lancerer Garantisortiment på håndværkerens 1000 mest afhentede byggematerialer til professionelt byggeri
Billede 2: Med Garantisortiment er tømreren, mureren og entreprenøren sikre på altid at finde de varer, de bruger hver eneste dag, i samtlige STARK forretninger over hele landet

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188