23948sdkhjf

Altan.dk laver kunst i Københavns gader

Chart Art Fair er en nordisk messe for samtidskunst, og igen i år samarbejder kunstmessen med Altan.dk om at få kunsten ud i byrummet.

På 30 af Altan.dks gadevendte altaner har beboerne ansøgt om at udstille et banner med kunst, frem til kunstmessen løber af stablen den 1.-3. september.

Tidligere har Chart Art Fairs altankunstprojekt samarbejdet med kunstnere som HuskMitNavn og Douglas Coupland. I år er det den franske kunstner Laure Prouvost, der kan opleves på de 30 københavnske altaner. Det skriver Altan.dk i en pressemeddelelse.

Laure Prouvost er Turner-prisvinder og har produceret 12 nye værker i serien Look Behind the Curtain til projektet. Resultatet er en kombination af provokerende kropsdele og gådefulde sætninger. Kropsdelene og de flertydige statements skal skabe en surrealistisk humor, der inviterer beskueren med ind i en legesyg installation, som udtrykker den simple glæde ved at skabe.

Kreativ inspiration til altanejere
For Altan.dk er samarbejdet med Chart endnu et godt eksempel på, hvordan altaner kan skabe rammerne for det gode liv i byen. Det fortæller Altan.dks profil & brand manager, Ulrik Knudsen:

- Hos Altan.dk er vi hele tiden på jagt efter nye måder at bidrage til det gode byliv på. Charts altankunstprojekt har en alternativ tilgang til altanliv, og projektet er med til at udvide rammerne for, hvordan man kan bruge sin altan. Det synes vi er rigtig godt tænkt, og vi håber, at projektet kan inspirere altanejere til nye kreative måder at bruge deres altaner på.

Det store offentlige kunstprojekt er desuden støttet af Københavns Kommune.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11