23948sdkhjf

Typehusfirma skifter køkken-leverandør

Svane Køkkenet skal stå for leverancerne til Eurodan-huse

Eurodan-huse skifter til Svane Køkkenet som leverandør af køkken, bad og skydedøre.

Med den nye aftale bliver Svane eneleverandør til de cirka 500 nye huse, som Eurodan-huse årligt opfører.

En af fordelene for huskøberne er, at skabe, bordplader og skydedøre produceres efter ordre på Svane Køkkenets fabrikker i Tvis og Aulum. Derfor kan familien, der bygger nyt hus, få køkken og bad, præcis som de ønsker.

- Svanes design og kvalitet er et stort plus for vores huskøbere. Familien ønsker at sætte sit individuelle og personlige aftryk på deres nye drømmehus. Vil du have specielle mål, træsorter osv., kan det leveres, siger Thomas Dahl, adm. direktør i eurodan-huse.

Tredjestørste producent
Svane Køkkenet er en del af TCM Group, der er den tredjestørste producent af køkken, bad og garderobeløsninger i Skandinavien.

Aftalen med eurodan-huse er med til at fortsætte væksten i Svane Køkkenet.

- Eurodan-huses og Svane Køkkenets fokus på design og kvalitet er helt på linje. Sammen med eurodan-huse tilbyder vi huskøbere en fleksibilitet og muligheder for valg, som ikke fås andre steder, og det er et godt udgangspunkt for at vokse sammen i de kommende år i et meget konkurrencepræget marked, siger adm. direktør i Svane Køkkenet Ole Lund Andersen.

Dansk virksomhed
Eurodan-huse er dansk og familieejet, og det ene af Danmarks tre store familiehus byggefirmaer.

I seneste regnskabsår 2016/17 var nettoomsætningen 759 mio. kroner, en vækst på 37 procent og resultatet før skat landene på 48,3 millioner kroner.
Sigh

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127