23948sdkhjf

Rugbrød på el klar i 2022

Den skulle være god nok, Volkswagen vil sende elektrisk rugbrød i produktion.

Skal man tro topchef i Volkswagen Herbert Diess, så bliver den elektriske udgave af Folkevognsrugbrødet sat i produktion i 2022. Indtil videre er den gået under navnet I.D. Buzz Microbus, og et endeligt navn er ikke fastlagt.

Retrobilen skal ud fra nuværende viden bygges på Volkswagen-koncernens MEB-platform, der kan moduleres efter batteripakker. Flere udenlandske medier forventer også, at I.D. Buzz skal indgå i den mobilitetsflåde, som VW vil udfordre især Uber med, og som kommer til at hedde MOIA.

Indtil videre findes der kun computergenerede fotos af det elektriske rugbrød, men ifølge bilproducenten vil man forsøge at drage paralleller til 1950’ernes rugbrød, der i dag har opnået kultstatus og som dertil er steget voldsomt i pris, hvis ellers eksemplaret er velholdt.

Interiøret af den ny I.D. Buzz ser meget futuristisk ud, og tilgangen til indretningen er helt klart smartphone-generationen, hvilket betyder touch og skærme. Det udvendige design vil dog være moderne med LED-teknologi, dog igen med aner tilbage til den originale model.

Artiklen er en del af temaet Varebiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125