23948sdkhjf

Grusgrave får ny ejer

Grusgravene i Lundby, Mogenstrup og Fladså skifter hænder.

Flemming Schou, ejer af Næstved Sten & Grus, har købt Lundby, Mogenstrup og Fladså Grusgrave.

Hidtil har Flemming Schou indvundet råstofmaterialer fra havets bund med sin sandsuger Mette Pan, men fra den 1. september udvides butikken med grusgrave på land.

De tre sydsjællandske grusgraves aktiviteter bliver lagt sammen i firmaet F. S. Grusindustri, som er ejet og drevet af Flemming Schou sideløbende med Næstved Sten & Grus.

- De tre grusgrave indvinder et bredt udsnit af materialer til vejbyggeri og til brug i asfalt- og betonindustrien. De leverer i øjeblikket materialer til anlæg af Ringstedbanen, og de har gennem tiden leveret til mange vejbyggerier, fortæller Flemming Schou.

- Jeg ser en række muligheder for at udvide salgsområdet fra de tre grusgrave. Jeg har tradition for et godt samarbejde med en række forskellige vognmænd, og det vil jeg fortsat bestræbe mig for, og jeg ser også nogle synergiefffekter ved at have både søpladser og grusgrave på land.

 

Alle typer af råstoffer

Flemming Schou driver Næstved Sten & Grus fra søpladsen i Næstved og er partner i Hundested Sten & Grus.

- I fremtiden har vi stort set alle typer råstoffer til rådighed, så vi kan betjene alle kunder med alle former for sten- og grusprodukter, fortæller Flemming Schou.

- Det giver os en stor fordel i konkurrencen, og det er en stor fordel for de sydsjællandske kunder, så de ikke skal hente materialerne så langt væk.

De tre grusgrave købes af Erik Rasmussen som led i et generationsskifte. De tre grusgrave vil ind til videre blive drevet videre som i dag.

Alle tre lokaliteter er fremtidssikret med yderligere graveområder, og vi har flere graveområder til rådighed i Næstved om omegn. siger Flemming Schou, som har sikret sig, at Erik Rasmussen fortsætter i virksomheden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125