23948sdkhjf

STARK får ny kommerciel direktør

Kommer med kompetencer fra bl.a. Hummel og LEGO
STARK har styrket sig på ledelsesgangen med Søren Lund (49) som ny kommerciel direktør. Han kommer til STARK med erfaring fra bl.a. Hummel og LEGO og skal nu i gang med at eksekvere kædens strategi med fokus på bl.a. målrettet sortimentsoptimering og øget digitalisering til gavn for håndværkerne.

Søren Lund har senest som kommerciel direktør i Hummel haft globalt ansvar for virksomhedens brand, marketing og salg via egne salgsselskaber. Han har også haft en række ledende positioner i LEGO, hvor han bl.a. stod i spidsen for udvikling og lancering af flere succesfulde globale produktgrupper, og han har med bopæl i München haft ansvaret for LEGO salget på det centraleuropæiske marked.

Det er med andre ord en særdeles stærk kommerciel profil, der nu indtræder i STARKs øverste ledelse og skal løfte opgaven med at eksekvere byggemarkedskædens langsigtede strategi. CEO i STARK Britta K. Stenholt fortæller:

- Søren har en lang lederkarriere bag sig, hvor han primært har arbejdet med innovation, marketing og salg i både Danmark, Tyskland og USA. Han kommer til byggeriet med et frisk blik udefra og omfattende erfaring med videreudvikling af stærke brands, der ligesom STARK indtager førende positioner på deres markeder.
Jeg er derfor overbevist om, at han er den helt rette til at lede implementeringen af strategien og drive udviklingen af STARK med fokus på håndværkernes behov i udbygningen af de services, vi tilbyder, fortsætter hun.

Kunderne kommer altid først
Som ny kommerciel direktør ser Søren Lund, der oprindeligt er ingeniøruddannet fra Odense Teknikum, store udviklingsperspektiver i bl.a. målrettet sortimentsoptimering og øget digitalisering til gavn for byggeriets professionelle. Potentialerne rækker fra lettere og hurtigere adgang til byggematerialer døgnet rundt til markant reduceret administrationstid i løbet af håndværkernes arbejdsdag.

Han ser derfor frem til at føje endnu flere dimensioner til den mangfoldighed af services, som STARK tilbyder kunder i hele landet, og som bl.a. omfatter den døgnåbne Kundetelefon 24-7 og det netop lancerede Garantisortiment på de tusind mest afhentede byggevarer i samtlige 72 forretninger.

- Jeg har den tilgang, at kunderne altid kommer først og glæder mig derfor meget til at blive en del af STARKs team. Hele organisationen er lige fra ledelsesgangen til de lokale forretninger gennemsyret af enormt engagement og dedikation, og det er tydeligt, at man virkelig brænder for at give kunderne en førsteklasses service, fortæller Søren Lund og fortsætter:

- Det er den tilgængelighed med et menneskeligt ansigt og evnen til at opbygge langvarige og værdiskabende relationer til kunderne, der kendetegner en rigtig professionel samarbejdspartner. Den samme tilgang skal vi nu have videreført på nye områder, så vi også her kan skabe fantastiske resultater for håndværkerne. STARK er fx allerede i gang med at gøre et endnu bredere og mere målrettet sortiment tilgængeligt for de professionelle kunder, og det arbejde vil vi fortsætte på tværs af salgskanalerne.


Fakta om Søren Lund:
2015-2016 Chief Commercial Officer, hummel A/S
2014-2015 General Manager & Vice President, LEGO House
2010-2014 Vice President Sales, LEGO Central Europe, LEGO GmbH, Tyskland
2006-2010 Senior Marketing Director, Product and Marketing Development, LEGO System A/S

Han er uddannet produktionsingeniør fra Odense Teknikum (i dag en del af Syddansk Universitet) og har en EBA fra VIA University College, Horsens. Desuden har han gennemført talent- og ledelsesprogrammerne The LEGO Accelerator Program (LEGO i Danmark), The Leadership Transition Program (INSEAD i Frankrig) samt The Board Academy (Plesner og Københavns Universitet)
Privat bor Søren Lund med sin kone og to børn i Vejle, hvor han bruger fritiden på cykling og fodbold.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109