23948sdkhjf

Dansk køkkengigant starter ny skydedørsfabrik

Skydedørsfabrikken i Aulum skal beskæftige cirka 20 fuldtidsansatte.

TCM Group, der dækker over køkkenmærker som Svane Køkkenet, Tvis Køkkener, Nettoline og Kitchn, etablerer sin egen skydedørsfabrik.

Den ligger i Aulum mellem Herning og Holstebro - tæt på hovedkvarteret i Tvis - og fylder 2000 kvadratmeter i produktionsareal.

Fabrikken, som bor hos køkkenmærket Nettoline, som TCM overtog i januar i år, skal lave skydedøre i alle sortimenter og prisklasser til alle TCM-familiens mærker.

Nærheden til Tvis-fabrikken gør, at skydedørene kan transporteres i samme lastbiler, som elementerne fra køkkenfabrikken.

- Etableringen af skydedørsfabrikken i Aulum har mange fordele. Udover at logistikken i forhold til kunderne optimeres, så sikrer vi ved selv at producere skydedøre til alle vores sortimenter og brands, at den sidste finish præcist matcher de andre produkter, som skydedøren skal bruges til, skriver adm. direktør Ole Lund Andersen, TCM Group, i en pressemeddelelse.

Skydedørsfabrikken i Aulum skal beskæftige cirka 20 fuldtidsansatte. Nogle medarbejdere flyttes fra Tvis-fabrikken i Tvis, men der bliver også ansat helt nye.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141