23948sdkhjf

Mester er vred på isolerings-banditter

Her kan du få en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvognen. I dag om ”banditter” som har smadret tilskudsordning til hulmursisolering
- Det er altså ikke rimeligt, at en hel branche skal rammes fordi der er nogle banditter som snyder på vægten, siger mester. En af hans mester-kollegaer har måtte drosle voldsomt ned efter lukningen af tilskudsordningen til hulmursisolering.

- Han skal nu nok klare den, men det er da ikke i orden at lukke ordningen for de mestre, som har rent mel i posen. Hvorfor straffer man ikke bare de virksomheder, som snyder i stedet for at ramme alle?, sprutter mester.

En af svendene i skurvognen har selv været ansat i et firma som arbejdede med hulmursisolering og han fortæller, at de firmaer som nu er blevet politianmeldt for at misbruge ordningen, nok kun er toppen af isbjerget.

- Den eneste måde at undgå snyd på er kontrol. Og det har der ikke været meget af, siger svenden.

Mester er stadig vred og han kommer helt op i det røde felt, da svenden konstaterer, at ikke alene er statskassen blevet snydt for penge til tilskud. Forbrugerne er også blevet snydt for ordentlig og energibesparende hulmursisolering.

- Ja, de der isolerings-banditter har virkelig forstået at taget r…. på os alle sammen, erkender mester, som efterhånden har svært ved at trække vejret af bare ophidselse.

En af svendene fylder mesters kaffekop og skubber den sidste basse over bordet til ham Og det hjælper lidt på mesters humør.

Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125