23948sdkhjf

Vinduesfabrik udbygger ekspresservice

Siden april i år er området vokset med fem til otte medarbejdere hos vinduesfabrikken Outline i Farsø

Vinduesfabrikken Outline i Farsø i Vesthimmerland mærker så stor en efterspørgsel på lynlevering, at virksomheden har øget kapaciteten på området med 40-50 procent.

Outline-direktør Jens Sørensen vil ikke sætte omsætningstal på, men siden april i år, hvor man skar tre dage af leveringstiden og gik fra syv til fire dages levering, er området vokset med fem til otte medarbejdere.

Ordningen blev indført i 2014, hvor man gik fra vanlige 14 dage til syv dages levering.

- For et halvt år siden kunne vi se en stigende travlhed i byggeriet, og derfor valgte vi at skære yderligere tre dage af vores produktions- og leveringstid. Det har nu vist sig at være den helt rigtige beslutning, fortæller Outline Vinduers direktør, Jens Sørensen, i en pressemeddelelse.

- Efterspørgslen på vores Lyn Levering har nemlig været enorm - og også markant større end, hvad vi faktisk havde regnet med, da vi lancerede konceptet tilbage i april. Derfor har vi nu valgt at imødekomme behovet hos kunderne ved at tilpasse produktionen yderligere. Således sætter vi nu endnu flere ressourcer af til Lyn Levering, end hvad vi i første omgang havde afsat, uddyber Jens Sørensen.

Det er ikke kun byggeprojekter, der presser lynleveringsordningen. Også indbrud, hærværk og storm skaber behov for hurtigere levering, oplever man hos Outline.

Lynlevering er dog fortsat en nicheting hos Outline, fortæller Jens Sørensen. Langt størstedelen leveres inden for normaltid.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125