23948sdkhjf

Kan du forbinde vandrør i cyberspace badeværelse?

Prøv kræfter med virtuelt spil på Brødrene Dahls Blå Messe i Aarhus
VVS-grosssien Brødrene Dahl har gennem flere år afholdt messer, der tager temperaturen på VVS-branchen. Igen i år inviterer Brødrene Dahl til ”Blå Messe”, hvor landets VVS-installatører kan få et indblik i de nyeste teknologier, produkter og services, så de er klædt ordentligt på til fremtidens udfordringer.

Torsdag den 7. september er der således Blå Messe i Aarhus. Og Brødrene Dahl, som afholder messen i samarbejde med en lang række førende leverandører, vil gerne sætte fokus på den gode dialog på tværs af branchen.

Prøv kræfter med virtual reality
Udover god dialog og underholdning vil messen også indeholde et nyt element af konkurrence. Brødrene Dahl har udviklet et særligt Virtual Reality spil, hvor deltagerne skal forbinde varmt og koldt vand på en håndvask i et fiktivt cyperspace badeværelse.

Det virtuelle spil foregår på tid og vil være tilgængeligt mellem de fagligt relevante indlæg, der sideløbende vil finde sted, og det er på høje tid, at inddrage Virtual Reality i lærlingenes træningsforløb, mener Jan Sørensen, lokal forretningschef i Brødrene Dahl

- Lærlinge har brug for så mange hands-on-opgaver som muligt, og gerne under sikre forhold. Med Virtual Reality kan vi give lærlingene opgaver, som de skal løse hands-on uden risiko for at sprænge et vandrør eller efterlade en utæt vandhane til gene for kunden. Vi skal turde tage de nye digitale teknologier til os, siger Jan Sørensen.

Netop det digitale aspekt er et voksende tema hos Brødrene Dahl, som allerede er langt fremme på området for e-handel. For nylig vandt VVS-grossisten to e-handelspriser for deres indsamling af data på deres digitale platforme, som er med til at optimere kundeoplevelsen og effektivisere forretningen. Digitaliseringen vil også være et emne, der vil indgå som led i dialogen med de besøgende på Blå Messe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.361