23948sdkhjf

Lad nu Prins Henrik være i fred

Her kan du få en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvognen. I dag om Hoffets udmelding om, at Prins Henrik er dement
- Nå, så er der ikke noget at sige til, at han har opført sig så besynderligt og kommer med underlige udtalelser, siger en af svendene i skurvognen, hvor dagens samtaleemne er Hoffets udmelding om, at Prins Henrik lider af demens.

- Det er sgu’ da lidt tragisk, at det skulle føre til al den ballade om forholdet mellem Prins Henrik og Dronningen. Man kan da undre sig over, at der ikke er nogle pressefolk som har lugten lunten og fornemmet, at Prins Henrik ikke var helt rask. Man træder da ikke på en mand, som ligger ned, siger en anden af svendene.

- Ja, ja, siger mester. Det er kun nogle få dage siden, at I alle sammen mente, at Prins Henrik ikke kune være bekendt at gøre Dronningen forlegen med sine udtalelser om sin begravelse. Der stillede I ikke spørgsmålstegn ved om han kunne være syg, siger mester.

- Nej, det er rigtigt. Men mon Prins Henrik så alligevel skal begraves sammen med Dronningen i Roskilde?, spørger svenden med et smil om læben.

- Det ved jeg ikke, siger mester. Men skal vi nu ikke lade Prins Henrik være i fred og håbe, at han trods alt kan få et værdigt otium.

Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094