23948sdkhjf

Building Supply og Licitationen lancerer nyt projektunivers

”Følg Projektet” bringer dig helt tæt på bygge- og anlægsprojekterne.

Building Supply og Licitationen – Byggeriets Dagblad skruer endnu engang op for dækningen af bygge- og anlægsbranchen med lanceringen af en ny online projektdatabase.

”Følg Projektet” er en udvidelse af vores onlineunivers, hvor vi samler billeder, videoer, facts og nyhedsartikler om de større danske bygge- og anlægsprojekter – og serverer det hele i et overskueligt og lækkert opslagsværk.

”Følg Projektet” er åbent for alle og har til hensigt at bringe vores læsere endnu tættere på de bygge- og anlægsprojekter, vi skriver om hver dag. Det er et værktøj til dig, der søger ny inspiration og viden om byggeprojekter.

Kobler aktører, projekter, løsninger og produkter
Foruden det redaktionelle indhold integrerer ”Følg Projektet” opslag fra Building Supply og Licitationens medlemsvirksomheder. Vi giver her deltagerne i projektet en mulighed for at synliggøre deres medvirken og skaber dermed en sammenhæng på tværs mellem aktører, projekter, løsninger og produkter.

”Følg Projektet” går i luften med cirka 200 bygge- og anlægsprojekter og vil løbende blive udbygget. Sidder du med et interessant projekt, som vi mangler i oversigten, vil vi meget gerne opfordre dig til at bruge ”Tip os”-funktionen på forsiden.

Som læser kan du...
Med "Følg Projektet" har du mulighed for at følge projekter enkeltvis. Du klikker blot på knappen "Følg projektet" øverst til højre på siden for det projekt, du ønsker at følge. Du vil, max én gang dagligt, automatisk modtage en mail, når der sker nyt på de projekter, du følger.

Som medlem kan du...
Er din virksomhed arkitekt, ingeniør, entreprenør eller bygherre har du mulighed for at synliggøre jeres deltagelse i et projekt med tekst og billeder. Du klikker blot på "Tilføj et indlæg nu" og følger vejledningen.

Er din virksomhed producent eller leverandør af materialer, kan du på samme måde synliggøre jeres deltagelse i et projekt ved at tilføje et produkt. Du klikker blot på "Tilføj et produkt nu" og følger vejledningen.

Klik ind på www.building-supply.dk/project og gå på opdagelse med det samme.

Er din virksomhed endnu ikke medlem? Læs mere under "Bliv medlem"

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14