23948sdkhjf

Nyrenoveret Brdr. Dahl butik i Birkerød

Og der er også blevet plads til Øland
På fredag den 22. september klipper Rudersdals borgmester Jens Ive snoren til Brødrene Dahls nye butik i Birkerød.

Butiksarealet og personalet er det samme, men ellers er intet ved det gamle i Brødrene Dahls butik på Birkerød Kongevej 27. Efter en omfattende renovering fremstår VVS-butikken i helt nye klæder, som er målrettet på at give håndværkerne en kundeoplevelse i særklasse.

Med inspiration fra Apple, Audi, Sticks & Sushi og Superbrugsen er Brødrene Dahl i gang med at ombygge alle sine 52 butikker. Birkerød er den fjerde butik, som får det nye ”Din BD”-butikskoncept, hvor alt er indrettet med kunden i centrum. Alt er nyt, lige fra gratis mødelokaler og cafemiljø til tydeligere skiltning, bedre toiletforhold og bedre kontaktflader mellem kunder og personale.

One-stop shopping
- Nærvær og åbenhed er den røde tråd i det nye butikskoncept. Derfor er de interne medarbejdere, der før sad ude bagved, bl.a. flyttet ind blandt butikspersonalet, siger salgsdirektør i Brødrene Dahl Tommy Vestergaard og fortæller, at varesortimentet er udvidet betydeligt samt at søsterselskabet Øland, som er specialist i ventilation og teknisk isolering, også er flyttet ind.

-Vi arbejder hen mod one-stop shopping, hvor det er så nemt som muligt for håndværkerne at indkøbe materialer. Med flere varenumre på hylderne og mulighed for at købe både VVS og ventilation i vores butik i Birkerød kan mange håndværkere slippe for at skulle handle flere steder og derved få mere tid til deres kunder og arbejdsopgaver, siger Tommy Vestergaard.

En betydelig investering
Udrulningen af det nye butikskoncept i den landsdækkende kæde udgør en betydelig investering for Brødrene Dahl. Forventningen er, at pengene tjener sig hjem igen, og de foreløbige resultater viser, at det holder stik. Foreløbig er der åbnet ”Din BD”-butikker i Valby, Silkeborg og Randers, og alle steder er både antallet af kunder og ordrer gået i vejret.

- Det er meget positivt, og det viser, at det er et tiltrængt løft. Det gælder for både vores kæde og VVS-branchen generelt, hvor fokus på kunde- og butiksoplevelser nok har stået stille i en årrække. Vi finpudser hele tiden butikskonceptet i forhold til de erfaringer, vi får. Det gælder hyldernes dybde, varedisponeringen, om der skal være plads til trykte varekataloger eller om digitale udgaver dækker de lokale behov osv. Den tætte samklang med kunderne er utrolig vigtig i den henseende, siger Tommy Vestergaard.

LÆS OGSÅ: Video-interview med ny Øland-butikschef i Birkerød

Det sker på åbningsdagen
Der er åbningsfest for den nye Brødrene Dahl butik i Birkerød den 22. september. For de morgenfriske er der morgenbuffet og tilbud kl. 7. Den officielle åbning ved borgmester Jens Ive sker kl. 9.30, og fra kl. 11-14 kan man stille sulten ved pølsevognen på p-pladsen, hvor der også serveres flæskestegs- og bøfsandwich.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156