23948sdkhjf

Skou Gruppen etablerer betonselskab

Entreprenørvirksomheden Skou Gruppen udvider egenproduktionen med det nyetablerede datterselskab SG Beton

Skou Gruppen A/S etablerer endnu et selskab.

I starten af året etablerede entreprenørvirksomheden det selvstændige datterselskab, SG Totalentreprise, der varetager totalentrepriser på bar mark for private og offentlige udbydere. Og nu udvider virksomheden egenproduktionen med det nyetablerede selskab SG Beton.

Selskabet skal levere beton og udføre jord- og kloakarbejde til projekter, som udføres for professionelle kunder.

I forvejen har Skou Gruppen fagene tømrer, murer og el i egenproduktion.

Ifølge Skou Gruppens tekniske direktør, Jesper Egund, der også bliver adm. direktør i SG Beton, skyldes initiativet med det nye selskab, at det massive pres på især nybyggeri har gjort betonarbejdet besværligt, fordi der har været for få hænder på markedet til at løfte opgaverne:

- Det er meget nemmere at styre, når vi selv kan producere og udføre arbejdet. Det er en stor fordel for os også at have egenproduktion af beton, så vi kan gøre arbejdet endnu billigere og meget mere smidigt, siger han i en pressemeddelelse.

Skou Gruppen er hovedejer af det nye selskab og herudover består ejerkredsen i SG Beton af netop Jesper Egund, Skou Gruppens adm. direktør Martin Skou Heidemann og Claus Willumsen, der har en lang karriere inden for betonbranchen.

Han skal som partner og direktør være daglig leder af SG Beton og varetage opbygningen af selskabet.

- Vi har udført mange opgaver med beton og har en stor viden på området, men det er selvfølgelig noget andet at stå med produktionen. Derfor er vi rigtig glade for at have Claus Willumsen ved roret, der ikke har beskæftiget sig med andet, siger Jesper Egund og bliver suppleret af Claus Willimsen, der ser frem til at udvikle SG Beton og konsolidere selskabet på markedet.

- Skou Gruppen er blomstret rigtig meget de seneste år. Vi har alle muligheder for at udvikle SG Beton til noget stort med Skou Gruppen i ryggen. Mine ambitioner er at bringe min store viden, egne erfaringer og mit netværk i spil, så SG Beton kan sætte sig solidt på markedet, siger han.

Fokus på vækst i fornuftigt tempo
Fokus er på en sund økonomi og vækst i et fornuftigt tempo.

- Der er masser af arbejde til SG Beton, så det er vigtigere for os at komme godt fra start. Vi starter derfor stille og roligt ud. Der er en kolossal fremgang på markedet lige nu i alle håndværksfag, så vi er sikre på, at vi nok skal få gang i forretningen og i fremtiden kan blive en større spiller på markedet for beton, jord og kloak, siger Jesper Egund og tilføjer, at selskabet både kan håndtere store betonentrepriser og mindre kloakarbejde.

Til at begynde med forventer SG Beton at have en fast bemanding på omkring seks mand, der kan holde selskabet kørende hele året og servicere Skou Gruppen, SG Totalentreprise og udvalgte entreprenører.

SG Beton har - ligesom Skou Gruppen og SG Totalentreprise - domicil i Hørsholm nord for København.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188