23948sdkhjf

Partnerskab giver murerfirmaer nye forretningsmuligheder

Op i mod 450 murerfirmaer er med i FlisePartneren, der opkvalificerer murerne
Da producenten ARDEX i september 2014 lancerede murerpartnerskabsordningen FlisePartneren, var målet efter 3 år at have 200 tilmeldte murerfirmaer. Det viste sig hurtigt at være konservativt sat, for allerede ved udgangen af 2014 kunne de første hundrede murerfirmaer kalde sig FlisePartnere, og i dag omfatter ordningen ca. 450 murerfirmaer fra hele landet.

De har som FlisePartnere bl.a. mulighed for at opkvalificere og specialisere sig inden for vådrumssikring, radonsikring, storformatfliser, altanbyggeri, naturstensarbejde og meget andet. Kurserne afholdes på ARDEX’ fabrik i Hedensted og danske hovedsæde i Herlev, og ARDEX har hvert eneste år måttet oprette ekstra hold for at følge med den store efterspørgsel.

Bedre forretning
Adm. direktør i ARDEX Michael Nielsen tøver ikke med at kalde FlisePartnerens popularitet for overvældende. Han understreger imidlertid, at ARDEX har investeret store ressourcer i ordningen netop for at sikre, at den giver reel værdi for murerfirmaerne, og at det er en stor del af forklaringen på succesen.

- Vi ønskede fra starten, at FlisePartneren ikke skulle være tom sniksnak, men derimod en fagligt solid og ambitiøs ordning med afsæt i de behov og krav, som præger murerbranchen. Det er meget forpligtende at sætte en partnerskabsordning i gang, men vi har haft villigheden til at investere det, det kræver, og har hele tiden holdt fokus på, hvordan murerne kan differentiere sig og dermed opnå en bedre forretning, fortæller han og uddyber:
- Certificeringerne har for flere af vores FlisePartnere konkret betydet, at de har vundet udbud over konkurrenter uden certificering. Et eksempel er storformatfliser, hvor udviklingen er gået rigtig stærkt de senere år med stadig større formater, nye måder at bruge fliserne på og helt nye produktionsmetoder. Her står firmaerne generelt stærkere i dialogen med bygherre, når de kan dokumentere, at de arbejder med de nyeste og mest kvalitetssikre løsninger på markedet.

Billedet underbygges af håndværkerkåringerne til awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER, som smiley-ordningen anmeld-haandvaerker.dk står bag: I år var 7 ud af de 12 nominerede murerfirmaer således med i FlisePartneren, mens det i 2016 var 5 ud af de nominerede 6 firmaer, der var FlisePartnere, herunder vinderen af kategorien Årets Murer 2016.

Faglig opkvalificering
I den kommende tid vil ARDEX fokusere på at udvikle FlisePartneren med vægt på, hvordan de allerede tilmeldte murerfirmaer kan få endnu mere værdi ud af partnerskabsordningen. Den såkaldte murerpakke, der giver FlisePartnere rabat på en række ARDEX-produkter til de mere almindelige mureropgaver, er således for nylig blevet udvidet med flere udendørsprodukter.
Derudover er der flere kurser under udvikling, så murerfirmaerne får flere nye muligheder for faglig opkvalificering, forklarer Michael Nielsen:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064