23948sdkhjf

SE VIDEO: Høj byggeaktivitet smitter af på Håndværkermesse

Håndværksmestrene er mere købelystne på årets Carl Ras Håndværkermesse
Traditionen tro er Brøndby Hallen fyldt til bristepunktet, når Carl Ras holder Håndværkermesse og leverandørerne faldbyder maskiner, grej og materiel til rene spotpriser.
Håndværkermessen er en ren salgsmesse, men der er også tid til kollegialt samvær og snak mellem de besøgende mestre og svende og de mange repræsentanter fra såvel Carl Ras som leverandørerne.
Messen er blevet en institution. Ikke blot i forhold til gode tilbud på maskiner og andet grej. Men også fordi mestre og svende kan møde værktøjsleverandørerne i øjenhøjde og få en faglig snak om fordele og ulemper ved maskinerne.

SE VIDEO FRA MESSEN.MED BL.A. CARL RAS' ADM. DIR. GORM RASMUSSEN:


- Vi er meget ydmyge i forhold til messens succes, siger adm. direktør og indehaver af Carl Ras, Gorm Rasmussen. Han forklarer, at messe-konceptet er enkelt og til at forstå og at samarbejdet mellem Carl Ras og leverandørerne om hele tiden at udvikle messen inden for de oprindelige rammer er baggrunden for, at så mange mestre og svende hvert år strømmer til Håndværkermessen.
I år er der blandt andet udviklet en messeapp, så de besøgende har messeprogram, udstillerliste med mere lige ved hånden. Der er også lavet nye betalingskasser, som gør det hurtigere og nemme at betale for varerne.

Søger mestre til lærlinge
For tømrermester Mads Danfær fra Søborg er det blevet en tradition at besøge messen:
- Der er altid nogle rigtig gode tilbud og så får man mulighed for at følge lidt med i den nyeste værktøjsudvikling. Der sker jo meget på batteri-siden i øjeblikket, siger han.
Også faglærer på NEXT København, Søren Seedorff er på messen for at suge ny teknologi til sig.

- Jeg har 60 elever med og jeg vil gerne vise dem, hvordan moderne værktøj er en stor del af en håndværkers dagligdag. Samtidig håber jeg, at vi kan skabe kontakt til mestre, som måske er klar til at tage en lærling, siger Søren Seedorff.

For marketingchef Steen Demskov, Carl Ras, er messen i Brøndby også en begivenhed ud over det sædvanlige:
- Vi har jo Håndværkemesser i både Aarhus, Aalborg og Holstebro, men Brøndby er alene på grund af størrelsen helt unik. Og i år kan vi på messen for alvor mærke, at aktivitetsstigningen i byggeriet nu også slår igennem på håndværksmestrenes indkøb af maskiner og grej, siger han.
Både besøgstallet og antallet af maskiner der ryger ud igennem kasselinjen på messen i Brøndby er steget nærmest eksplosivt.

Fokus på WorldSkills
På messen er der også fokus på en af de danske deltagere i WorldSkills i Abu Dhabi fra den 14.-19. oktober.
Det er bygningssnedker Frederik Riber, som sammen med sin træner Peter J. Hansen, giver et indblik i konkurrencen og det håndelag der skal perfektioneres, når det går løs i Abu Dhabi.
Der bliver trænet ekstra-hårdt i disse dage for at pudse formen helt af.

Med støtte fra en lang række sponsorer, bl.a. Festool, har Frederik og træneren haft mulighed for at træne nærmest 24/7 i de seneste uger.
- Vi støtter op om Frederik og WorldSkills for bl.a. at åbne de unges øjne for mulighederne i håndværksfagene, så vi også har dygtige håndværkere i fremtiden, siger marketingskoordinator Rikke Geert, Festool..





Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11