23948sdkhjf

Optimera samler håndværkere til lokale messer

Både i Nr. Nebel og i Grindsted har der været godt besøgte, lokale byggemesser for lokale håndværkere
Byggevarekæden Optimera har succes med at holde lokale messer, hvor den tætte dialog med leverandørerne er i højsædet. To netop afholdte messer i Jylland viser, at der er et behov for den slags messer.

Der var således travlhed i gaderne i Nr. Nebel og Grindsted, da Optimera i september slog dørene op til lokale håndværkermesser. Omkring 220 jyske håndværkere lagde vejen forbi Grindsted, hvor 30 leverandører stod klar til en snak om de nyeste produkter og metoder inden for byggeriet. I Nr. Nebel var der godt 100 håndværkere på besøg, da den lokale Optimera inviterede inden for tidligere på måneden.

Det er andet år, Optimera afholder lokale håndværkermesser, og kæden planlægger at fortsætte med arrangementerne.

- Sidste års håndværkermesser var en stor succes, og efterfølgende har mange kunder udtrykt ønske om en gentagelse. Vi oplever fra flere sider en stigende interesse for lokale arrangementer, hvor der er tid og plads til en ordentlig snak med leverandørerne. Især for de mindre og mellemstore virksomheder kan de store byggemesser være lidt af en mundfuld, siger kommerciel direktør i Optimera, Christian Herbert.

Håndværkermesserne afholdes af de lokale Optimera byggevaremarkeder. Selvom det kræver, at alle smøger ærmerne en ekstra gang op, er der stor opbakning til arrangementerne.

- Vi satte alle sejl til for at lave en så inspirerende og vellykket messe som muligt, og det er skønt, når det så bliver en succes. Internt er det med til at styrke holdånden at stable sådan et arrangement på benene i fællesskab. Samtidig er det super god lejlighed til at mødes med vores kunder under nogle lidt andre former, hvor der er tid til både den faglige sparring og den hyggelige dialog. Det har stor værdi for begge parter, siger butikschef i Optimera Grindsted, Helene Graversgaard Jensen.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125