23948sdkhjf

Skulderklap til ung iværksætter

Badmodul.dk har netop fået iværksætterpris og er også indstillet til Ivækstprisen
De mange anerkendende skulderklap truer efterhånden med – på den fede måde - at tynge den unge iværksætter, Mads Andreasen, helt i knæ.
Mads Andreasen er manden bag det fremadstormende firma Badmodul.dk, som lige nu færdiggør seks badeværelse om ugen.

Det går så godt i virksomheden, at Mads Andreasen netop har modtaget Glostrup Kommunes Iværksætterpris for på forbilledlig vis at have skabt vækst og arbejdspladser til kommunen. Badmodul.dk er også indstillet til Ivækstprisen.
Og ikke nok med det. Badmodul.dk er også to gange blevet kåret som Årets Håndværker af Smiley-portalen Anmeldhåndværker.dk.

- Det er altid rart at blive anerkendt for sit arbejde, siger Mads Andreasen. Han er ydmyg i forhold til de mange priser og skulderklap og han er glad for, at han sammen med sine nu mere end 40 medarbejdere har formået at skabe en virksomhed, som også gør en forskel i den kommune, den ligger i

Badmodul.dk startede i 2014 og er vokset til en af de mest betydningsfulde spillere på markedet for totalløsninger af badeværelser. Konceptet er helt enkelt, at kunden kun behøver at henvende sig ét sted for at få lavet et nyt badeværelse. Badmodul.dk råder over alle de faglærte håndværkere og kompetencer der skal, herunder også projektering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125