23948sdkhjf

Nyt stort parti lifte klar til byggepladserne

Øget efterspørgsel på lifte får er af landets største udlejningsselskaber til at indkøbe 40 nye lifte
Byggebranchen efterspørger i stigende grad personlifte, når der skal arbejdes i højden. Det mærker udlejningsselskabet Ramirent, som netop har indkøbt 40 nye lifte for at kunne følge med efterspørgslen, så flåden nu udgør 750 styk i forskellige modeller.

– Lifte er et fremadstormende forretningsområde med stor efterspørgsel. Det skyldes især Arbejdstilsynets regler for anvendelsen af stiger. I begyndelsen fulgte håndværkerne blot kravet for anvendelse af lifte i stedet for stiger, men hurtigt opdagede byggeselskaberne, at lifte samtidig øger effektiviteten, og det satte for alvor gang i efterspørgslen, siger Jan Bursøe, Fleet manager ved Ramirent.

Ekstraordinær stor leverance
Ramirent har netop leveret 25 lifte til en af landets største byggepladser på Kalvebod Brygge, hvor et kontorbyggeri til Banedanmark, Energistyrelsen, Trafik- og Byggestyrelsen samt Vejdirektoratet er under opførelse. Håndværkerne skal primært bruge liftene til at udføre ventilations- og elopgaver i loftet.

– Det sker sjældent, at vi leverer så mange lifte på én gang. Aftalen er kommet på plads qua vores tætte samarbejde med driftsleverandøren Caverion, som profilerer os for bygherren. Senere i byggeprocessen skal vi også levere diverse containere og skurvogne til byggepladsen, fortæller Dan Ole Sørensen, der er Key Account manager ved Ramirent.

De 25 lifte fordeler sig ligeligt mellem mastlifte på 5,8 meter og sakslifte på 7,8 meter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11