23948sdkhjf

Mobile centralvarmeanlæg luner også på budgettet

Nye mobile centralvarmeanlæg fra GSV kan meget mere end vintersikring og der kan spares op til 70 pct. i brændstof
Udlejningsfirmaet GSV er klar med en ny generation af mobile centralvarmeanlæg, som udover at sikre stabil også byder på muligheder brændstofbesparelser på helt op til 70 pct. sammenlignet med andre traditionelle, midlertidige varmeløsninger på markedet.

- Mulighederne med de nye centralvarmeanlæg er meget mere end vintersikring i byggeriet, siger direktør for produktudvikling hos GSV, Birger Norquist Hansen.

- Varmesystemerne er et oplagt og økonomisk særdeles attraktivt alternativ i alle situationer, hvor der behøves suppleringsvarme eller hvor der midlertidigt skal sikres en konstant varme. Og da antallet af varmeenheder der kan tilsluttes er valgfrit op til en samlet effekt på 240kW, er anlægget særdeles fleksibelt, fremhæver han.

Eksempler kan være at få lukket råhuset og få hurtig varme på bygningen, opvarmning og varmestyring i forbindelse med messer, midlertidige beboelser, midlertidige produktions- eller lagerfaciliteter, genhusninger, eller blot suppleringsvarme i bygninger med utidssvarende isolering og utilstrækkelig egen opvarmning.

Anlæggene er indkøbt hos Wacker Neuson og består af centralvarmeanlæg i containere, der sender opvarmet væske på op til 82 grader ud til et antal varmeenheder, som består af varmevekslere og blæsere, så varmen fordeles optimalt.

Centralvarmeanlægget er dieseldrevet, mens hver af varmeenhederne blot skal forsynes med 230 volt.
Med de let flytbare varmeenheder er det altså muligt at placere varmekilderne tæt på det sted, hvor varmen skal bruges.

GSV har indkøbt Model HP252, der kan levere i alt 240kW, der fordeles med HX60 og HX30 varmeenheder. De kan levere henholdsvis 60kW og 30kW. Ved levering placeres de valgte varmeunits inde i selve centralvarmeanlægget, så det hele leveres i én enhed.

Varmeenheder kan placeres op til 60 meter fra centralvarmeanlægget vertikalt og hele 30 meter horisontalt. Der kan tilsluttes 4 stk. HX60, 8 stk. HX30 eller en kombination af de 2 typer til anlægget, som altså har en maksimal kapacitet på 240 kW.

- Det er et meget effektivt system. Cirkulationen af opvarmet væske er en langt mere økonomisk måde at varme op på end de kendte alternativer, og samtidig er det lettere at arbejde med. Varmeenhederne fungerer i princippet ligesom kaloriferer, fortæller salgskonsulent Birger Sander Sørensen, GSV.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078