23948sdkhjf

JFP skal bygge Vejens nye rådhus

I løbet af sommeren flyttede samtlige medarbejdere på Vejen Rådhus til lejede lokaler i kommunens tidligere jobcenter.

Det gamle rådhus skal nemlig fjernes for at give plads til et nyt og mere moderne rådhus, og alt imens P. Olesen A/S arbejder med nedrivningen, har Vejen Kommune nu fundet sin entreprenør til byggeriet af det 5.000 kvadratmeter store nybyggeri.

Således meddeler Jørgen Friis Poulsen A/S via sin hjemmeside, at selskabet har vundet hovedentreprisen på byggeriet.

- Vi forventer at skrive kontrakt med Vejen Kommune sidst i oktober, hvorefter der er byggestart i februar 2018. Rådhuset forventes afleveret i august 2019, skriver JFP.

Den nye bygning vil rumme byrådssal, kontorer, mødefaciliteter, borgerservice, kantine, depoter, teknik og velfærdslokaler.

Hensigten med byggeriet er at fremtidssikre og effektivisere den kommunale administration, som fremover samles på færre adresser. 180 medarbejdere får fast arbejdsplads på det nye rådhus i Rådhuspassagen. Det er næsten 100 flere end i det gamle rådhus.

Bag projektet står et rådgiveteam bestående af Rambøll, Transform og Pluskontoret.

Der er i perioden fra 2016-2020 afsat i alt 96,2 mio. kroner til rådhusprojektet, heraf godt 60 mio. kroner til hovedentreprisen på det nye byggeri.

Nedrivningen af det gamle rådhus skulle efter planen have været færdig i denne måned, men da forekomsten af PCB er højere end forventet, er afleveringen udskudt til februar. Ifølge JydskeVestkysten er vurderingen dog, at hele byggeriet holder tidsplanen med indflytning i slutningen af 2019.

18. oktober 2017 13:47: Artikel opdateret med nye visualiseringer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.242