23948sdkhjf

305 mm kap-/geringssav – på batteri

Robust kraftkarl fra DeWalt med to parallelle 54V-batterier kan også tilsluttes 230V
DeWalt nærmest pumper nyheder ud i serien af 54V XR FLEXVOLT- værktøj. Nu har de gode DeWalt ingeniører tunet en kap-/geringssav med 305 mm. klinge. Det er faktisk første gang man har set det. Kap-/geringssave med 305 mm klinger har hidtil været forbeholdt ledningsmaskiner. DeWalt har simpelthen taget en af sine bedste professionelle ledningsmodeller og opdateret den med to kraftige 54V-batterier.

Det giver den nye DHS780 en voldsom flot præstationsevne som matcher ledningsmaskinerne. Det handler f.eks. om op til 244 snit pr. opladning i 90x45 mm trælægter.
Selvom det er rigtig mange snit, så kan man måske godt få brug for at kunne save på livet løs hele dagen uden at skulle skifter batterier. Og er der et el-stik i nærheden, ja, så er det også muligt at drive saven på 230V med en lysnetadapter.

DHS780’eren er en robust og kompakt sav som er nem at tage med sig, og samtidig er den stabil og let at håndtere. Saven har en række forskellige indstillingsmuligheder; justerbart dybdestop til præcise udskæringer og ni forskellige forudindstillede faste vinkler, der gør justeringen ekstra hurtig og effektiv.
DHS780 byder også på en mængde andre finesser i form af f.eks. ekstra tydelig gradskala, klinge, der er ekstra nem at dreje og vinkle, samt skyggelinjesystemet XPS med indbygget LED-lys med god arbejdsbelysning og skyggelinje til præcise savsnit.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094