23948sdkhjf

Nyt liv og lys til konferencehaller ved Vejle

Vingsted Hotel & Konferencecenters konferencehaller har været igennem en renovering i millionklassen
En ombygning til ca. 5 millioner kroner har transformeret to haller hos Vingsted Hotel & Konferencecenter til topmoderne konferencehaller.
Ombygningen af konferencehallerne har givet et helt nyt look, og så har brugere og arrangører fået endnu flere muligheder – især når det kommer til lyssætningen af arrangementerne.
- Tidligere havde vi standard belysning. Det eneste man kunne gøre for at regulere på lyset, var at skrue op eller ned for hele salen. Hvis man skulle bruge andet lys – eksempelvis i farver – blev man nødt til at leje lamper og lysfolk ude i byen, fortæller Brian Runge, salgs- og marketingchef hos Vingsted Hotel & Konferencecenter.

Lyset kan hæves og sænkes
Vingsted Hotel & Konferencecenter har efter renoveringen fået et helt nyt lyssystem. Det fleksible system, der er lavet af AV-virksomheden Informationsteknik A/S, består af 4 x 40 meter rig-konstruktion, der kan reguleres i højden. Og netop denne funktion er med til at øge funktionaliteten i de store konferencehaller, fortæller Jens Thulstrup, direktør hos Informationsteknik:

- Hele lys-setuppet kan hæves og sænkes, og det giver mulighed for både at skabe en mere intim stemning med dæmpet zoneinddelt belysning og sænkede lamper, og omvendt en mere åben og storslået fornemmelse ved at tænde alle lamperne og hæve dem helt op til loftet. Efter denne renovering vil jeg vurdere, at Vingsted Hotel & Konferencecenter er med længst fremme, når det kommer til lysteknologi i konferencehaller, siger Jens Thulstrup.

Jens Thulstrup fortæller, at det helt unikke i lysløsningen ligger i kombinationen af brugervenlighed og teknologisk nytænkning. Belysningen kan forprogrammeres, så den eksempelvis skifter farve og intensitet på et fastlagt tidspunkt. Og den kan programmeres således, at det kun kræver et enkelt tryk på ’start’, hvorefter lyset kører efter et indprogrammerede skema i et fastlagt antal timer.

- Det betyder rigtig meget for vores kunder, at de ikke skal have en tekniker med ude for at stå standby hele natten, når der eksempelvis skal skiftes fra middagslys til diskolys. Det vigtigste for os og vores kunder er, at teknikken virker, siger Brian Runge, der også fremhæver de mange muligheder for farveprogrammering:

- Det giver uanede muligheder. Blandt andet vil man kunne bruge farven fra virksomhedens logo. Eller kombinere rød, hvid og blå til et amerikansk tema. Det er trods alt lidt sjovere end de klassiske hvide lysstofrør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109