23948sdkhjf

Ølands tekniske isolering skal stå på egne ben

Forretningsområdet teknisk isolering bliver til en selvstændig division med sin egen salgschef.

Siden Øland i 2011 købte den danske del af Kaimann er aktivitetsniveauet inden for teknisk isolering mere end femdoblet til et betydeligt tocifret millionbeløb.

Derfor har den saint Gobain-ejede leverandør af ventilations- og isoleringsprodukter nu besluttet at gøre forretningsområdet teknisk isolering til en selvstændig division med sin egen salgschef.

Flemming Christensen, som hidtil har været salgschef for hele Øland, fortsætter i spidsen for ventilationsområdet, mens Jørn Smith, der kom til Øland i forbindelse med overtagelsen af Kaimann, indtræder i en nyoprettet stilling som salgschef for teknisk isolering.

- Med en opsplitning i to selvstændige forretningsenheder sikrer vi fuldt fokus og klarere strukturer i processerne, forklarer administrerende direktør Carsten Madsen om Ølands reorganisering, der kommer midt i en travl tid for virksomheden med hovedkvarter i Brøndby:

- Vi løber rigtig hurtigt både her i Brøndby og i alle vores butikker og i produktionen i Aabenraa. Alene i Aabenraa har vi ansat 15 nye medarbejdere, og vi hyrer fortsat for at kunne følge med efterspørgslen, siger administrerende direktør i Øland, Carsten Madsen og oplyser, at der nu er mere end et halvt hundrede mand i den jyske produktion.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11