23948sdkhjf

Ejerleder med fart i blodet

Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S kan ikke blot skrive ejerleder og tidligere speexdwaykører på CV’et – nu er han også vinder af årets Temapris i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder i Sydjylland 2017.

I år overrækkes for anden gang en Temapris i forbindelse med Årets Ejerleder 2017. Prisen uddeles i år til en virksomhed, som har udvist et stærkt fokus på samspillet mellem talent og teknologi.

Den blev uddelt mandag aften til Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S.

Kjærgaard A/S blev grundlagt i 1921 som en traditionel elinstallationsforretning, men er i dag en tværfaglig totalleverandør af 170 industrielektrikere, bygningselektrikere, ingeniører og teknikere. De holder blandt andet til i Løsning, hvor hoveddomicilet ligger.

- Per Smedegaard vinder i dag temaprisen for sit store fokus på at få medarbejdere og teknologi til at spille sammen. Per griber de muligheder, som teknologien tilbyder, og hans medarbejdere arbejder hver dag med at optimere processer og arbejdsgange i de danske industrivirksomheder, siger Henrik Forthoft Lind, partner i PWC i Trekantområdet, der sammen med Nykredit og Dansk Erhverv står bag uddelingen af prisen.

Vindergenet fornægter sig ikke hos Per Smedegaard, der er tidligere speedwaykører i superligaen og på ungdomslandsholdet. Han har blandt andet været med til at få Speedway til Horsens.

Prisen som Årets Ejerleder 2017 i Sydjylland gik til Sky-Light, som blev etableret af Skydt-Kristensen i 1960. I 1985 blev familien Larsen medejere, og i dag ejes virksomheden kun af familien Larsen og er en af Europas førende folie- og emballageproducenter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141