23948sdkhjf

Tre gazeller i streg til værktøjs-specialist

Dorch & Danola cementerer sin position som specialist inden for værktøj
For tredje år i træk er Dorch & Danola A/S en del af Børsens Gazelle vindere. En hæder, som Dagbladet Børsen hvert år uddeler til virksomheder, der kan fremvise kraftig vækst i de sidste fire regnskabsår.
- Vi vidste jo godt, at den ville komme, fordi vi kende vores regnskab. Men det er alligevel en fin anerkendelse, som vi har arbejdet hårdt for.
Kun 35 pct. af de firmaer, der modtager en Gazelle pris nomineres mere end den ene gang, og vi er derfor stolte over for 3. gang at være blandt den gruppe, siger Dorch & Danola's direktør Torben Madsen.

- Vi er naturligvis meget stolte og ydmyge over Gazelle-kåringen for tredje år i træk og den anerkendelse, der følger med prisen. Jeg vil i den forbindelse takke vores engagerede medarbejdere, gode kunder og samarbejdspartnere – de har alle været med til at skabe succesen bag Dorch & Danola A/S. For os betyder det rigtig meget, at Dorch & Danola A/S er blandt Danmarks hurtigst voksende virksomheder. Vi er jo et lille firma, der sælger værktøj og maskiner i Odense, fremhæver Torben Madsen.

Han forklarer, at det at vinde Børsens Gazelle 2017 ikke kun en anerkendelse af Dorch & Danola's arbejde, men lige så meget en anerkendelse af loyale kunder, som tror på den service og de produkter virksomheden leverer.

- Vores mål med at drive forretningen er ikke vækst i sig selv. Væksten skal komme naturligt og i et tempo, hvor vi stadig kan servicere vores kunder bedst muligt. En naturlig konsekvens af vores vækst, som også mærkes hos vores kunder er et større produktsortiment, bedre priser og mange flere dygtige medarbejdere, understreger direktør Torben Madsen.

Om Dorch & Danola
Dorchdanola.dk er Danmarks største enkelt forhandler og onlineleverandør af Festool maskiner og værktøj. Dorch & Danola A/S er en familieejet virksomhed med fynske rødder med mere end 80 år på bagen som markedsspecialist inden for salg af værktøj og el-værktøj til professionelle håndværkere, industrien og gør-det-selv manden. Dorch & Danola har håndværkerbutik i Odense og E-mærket webshop.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078