23948sdkhjf

Tivolis største investering nogensinde er klar til åbning

Efter et 14 år langt tilløb åbner et nyt mødested af internationalt format nu på hjørnet af Bernstorffsgade og Vesterbrogade i København.

Med de verdensberømte Pei Cobb Freed & Partners som arkitekter har Tivoli investeret et trecifret millionbeløb i Tivoli Hjørnet, der skal åbne den gamle forlystelseshave mod byen på en helt ny måde.

Arkitekterne, der blandt andet er kendt for Louvre i Paris, har skabt et byggeri med to ’ansigter’. Mod Bernstorffsgade afspejler den bugtende glasfacade tempoet i en moderne storby. Mod Tivoli er det de lyse teglsten, terrasser og hængende haver, der dominerer i udtrykket.

Byggeriet omfatter 6.000 kvadratmeter plus 2.500 kvadratmeter kælder. Hotel Nimb er blevet udvidet med 1.950 kvadratmeter, hvilket har skabt plads til 21 nye værelser i luksussegmentet samt en udendørs pool og bar på taget.

Det resterende areal er fordelt mellem Illums Bolighus, restaurantkæden Vapiano, Sticks’n’Sushi og Espresso House – samt det nye Tivoli Food Hall, der satser på hurtig kvalitetsmad fra 15 udvalgte spisesteder.

- Helt fra begyndelsen i 1843 har Tivoli bestået af Haveanlæg, kultur, forlystelser, mad og butikker. I løbet af de seneste 25 år er mad blevet kultur, og shopping er blevet en del af helhedsoplevelsen. Tivoli skal fortsætte med at være en del af den udvikling, og vi forventer, at Tivoli Hjørnet kommer til at spille en vigtig rolle i København, siger Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst, i en pressemeddelelse.

Tivoli Hjørnet åbner uofficielt med en såkaldt 'soft opening' i dag den 10. november. Det officielle snoreklip sker den 17. november.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109